Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

Cred ca te referi la capacul de la scrumiera!! O sa incerc sa-l refac....

O sa pun poze cu trim-urile pe topicul lor, si va rog ca aceste comentarii sa le faceti si acolo, poate asa se va intelege despre ce vorbim cu totii...si sa nu mai apeleze si altii la ei...

Intrebare: Aceasta magazie se potriveste oare pe masina mea?

http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro...Bmw-145606.html

Edited by Razvan Gavan

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Voi ati inebunit? Acum serios, am impresia ca dramatizati prea tare problema :) O sa ne vedem la intalnire sa va convingeti ca nu e asa rau pe cat credeti voi...Referitor la vopsit, ar insemna sa dau jos fibra...si asta nu se va mai intampla...m-am saturat sa am masina santier

Eu as fi facut-o in felul urmator:

-Scaune sport imbracate in Alcantara.

-Trimuri Carbon sau Piano Black.

-Plafon alcantara DOAR daca se putea face din 2 bucati cu o cusatura cu ata neagra pe mijloc.

-Faruri OEM de pre-facelift cu lupa si semnal alb + Stopuri semnal alb (exact cum ai avut,doar farurile trebuiau inlocuite cu unele cu lupa)

-Volan-ul e dragut cum a iesit+emblema

-Jantele din primele poze de la Mania Detailing(am impresia ca le-ai schimbat,nu stiu sigur) mi-au placut :)

ps:Cel mai mult conteaza tie sa-ti placa,nu altora.

Bafta

Eu as fi facut-o in felul urmator:

-Scaune sport imbracate in Alcantara.

-Trimuri Carbon sau Piano Black.

-Plafon alcantara DOAR daca se putea face din 2 bucati cu o cusatura cu ata neagra pe mijloc.

-Faruri OEM de pre-facelift cu lupa si semnal alb + Stopuri semnal alb (exact cum ai avut,doar farurile trebuiau inlocuite cu unele cu lupa)

-Volan-ul e dragut cum a iesit+emblema

-Jantele din primele poze de la Mania Detailing(am impresia ca le-ai schimbat,nu stiu sigur) mi-au placut :)

ps:Cel mai mult conteaza tie sa-ti placa,nu altora.

Bafta

-Scaune sport....foarte greu...nu am gasit, imbracate in alcantara...ingrozitor de greu de intretinut

-Trimuri Carbon sunt

-Plafonul il voi schimba cand ma plictisesc de el

-Farurile sunt foarte misto, eventual le voi pune acel plastic care imi lipseste

-Volanul va avea emblema

-Jantele din primele poze erau patrate, fisurate...

Btw, am postat pe topic impresiile mele:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...mp;#entry508109

Da sunt foarte misto....

Astazi mi-am luat urmatoarele:

-brate inferioare fata

-brate superioare fata

-bielete

-brate caseta de directie si capete de bara

-bucse etrieri + sigurante placute

-bucse bara stabilizatoare

Toata achizitia a plecat de la faptul ca am o trepidatie pe franare usoara....si avand in vedere ca am discuri, placute, jante, gume toate noi singura explicatie este ca am joc in bucsele de la bara stabilizatoare sau in cele de la etrieri....desi nu aveau nevoie, le-am comandat pe toate ca sa stiu ca plec cu toate noi...

Edited by Razvan Gavan

Da sunt foarte misto....

Astazi mi-am luat urmatoarele:

-brate inferioare fata

-brate superioare fata

-bielete

-brate caseta de directie si capete de bara

-bucse etrieri + sigurante placute

-bucse bara stabilizatoare

Toata achizitia a plecat de la faptul ca am o trepidatie pe franare usoara....si avand in vedere ca am discuri, placute, jante, gume toate noi singura explicatie este ca am joc in bucsele de la bara stabilizatoare sau in cele de la etrieri....desi nu aveau nevoie, le-am comandat pe toate ca sa stiu ca plec cu toate noi...

cat au costat?

man...daca vinzi masina nu o sa iei banii, dar sigur ala care o ia o sa aiba o masina bomba....ca o tii ca la carte ... bv

cusaturile par in poze cel putin defazate.... culoarea la piele nu prea am prins-o dar pare ok lucrata....iar trimurile tin de gust, ti-am mai zis parerea mea...

oricum ITI ADMIR RABDAREA si daruirea.....astea inseamna pasionat bmw.... nu unu' care sa zica ca nu merita, e scump si se gaseste cu 8000 bmw ca al tau ca a vazut el , si a mers si el stie...

( cunoastem noi....)

BRAVO !

ITI ADMIR RABDAREA si daruirea.....astea inseamna pasionat bmw.... nu unu' care sa zica ca nu merita, e scump si se gaseste cu 8000 bmw ca al tau ca a vazut el , si a mers si el stie...

BRAVO !

de acord! vreau doar sa mai adaug ca e pacat ca nu avem adevarati profesionisti care sa poata sa execute o lucrare de care sa fim 100% multumiti.

Din pacate nu avem profesionisti...astazi m-am abonat la bavaria...deja baiatul de acolo imi stie seria de sasiu pe dinafara si ma intreaba azi ce mai facem la masina :)

Astazi mi-am comandat niste piese care ma vor ajuta sa-mi fac scaunele sport...Ma refer la piesele 3,5,7,8 si voi modifica tapiteria sa se potriveasca pe noul burete.

Mi-am mai luat azi suportul de pahare si alte piese...damage total vreo 1500 de ron..dar deja astea sunt mofturi ;) Am luat si vasul de expansiune nou pentru ca mi s-a rupt un mustiuc de plastic...si nu se poate schimba...iar improvizatiile le urasc...

Edited by Razvan Gavan

Spatarul e identic....

Mai jos ai o poza cu scaunele mele actuale ca sa le compari cu cele de mai sus....sinele sunte la fel si nimic in plus...etc

deci in asta consta scaunul sport la seria5 :) ? doar sezutul , sezutul "sport" si spatarul , tin soferul in loc ? cat costa piesele alea ?

Spatarul e identic....

Mai jos ai o poza cu scaunele mele actuale ca sa le compari cu cele de mai sus....sinele sunte la fel si nimic in plus...etc

deci in asta consta scaunul sport la seria5 :) ? doar sezutul , sezutul "sport" si spatarul , tin soferul in loc ? cat costa piesele alea ?

Pentru 2 scaune toate piesele de mai sus sunt 900 de ron

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.