Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nasol ce se intampla p`aici. Cheltui ft multi bani, se vede ca pui pasiune. Intrebarea mea este ... un 530d in .de pana in 140.000 mii, este cam 14 mii , individual cu pachet m, etc. Dc ai ales partea cea mai scumpa ? Edited by quze

@Nony Pai ce credeai ca a cumparat-o unul de pe forum? :)

@quze Eu nu pot intelege de ce toata lumea isi face probleme pentru banii mei. Asta e activitatea care ma face pe mine sa ma simt bine. Asta am ales sa fac. Pretul masinii + investitile facute ajunge la cat ai da pe unul care le are deja...In plus, mai e si distractia la mijloc....

Asta este telul meu....asa as vrea sa ajunga masina....

Pai nu prea are cum sa ajunga asa :).Poate sa te apuci sa schimbi iara aproape tot de pe ea.

La ce te referi? Eu nu m-am legat de culori, daca la asta te referi...

Barile fata + spate vor fi de //M, jantele la fel, eleronul de pe portbagaj il am deja, evacuarea va fi facuta dupa ce montez barile....suspensia dupa ce pun jantele si barile. Referitor la interior, scaunele sport le am deja, volanul nu va fi exact ala pt ca e dual stage, dar va fi cel de M....navi 16:9 va veni...

Te rog nu-i da idei noi... :)

Razvan stie ce stie face investitiile astea in masina lui.

Oricum e o terapie impotriva sindromului cumparaturilor... :)

Totu e sa nu dea in o "nebunie a lucrurilor inutile". :)

Eu am investit subtire, dar consider ca mai bine pun deoparte cam ce as vrea sa investesc in actuala (e39) si eventual lipit cu ce luam de pe ea la vanzare, evoluam, adica trecem la noul model (E60) cu mai multe dotari fata de ceea ce am avut.

Nostalgia te face ca pana la urma sa nu o dai pe actuala si visand la "modelul mai tanar" sa o tunezi pe cea veche.

Stai sa apara noul seria 5 si sa vezi ce o sa inceapa cei cu e60-uri tuning ca sa arate mai tinere! :)

Pai nu prea are cum sa ajunga asa :).Poate sa te apuci sa schimbi iara aproape tot de pe ea.

Barile fata + spate vor fi de //M, jantele la fel, eleronul de pe portbagaj il am deja, evacuarea va fi facuta dupa ce montez barile....suspensia dupa ce pun jantele si barile. Referitor la interior, scaunele sport le am deja, volanul nu va fi exact ala pt ca e dual stage, dar va fi cel de M....navi 16:9 va veni...

Pai depinde cum vrei sa arate masina ta in viitor,ca cea din poze nu prea poate pentru ca trebuie schimbata culoarea caroseriei,farurile cu unele oem stopuri la fel(parca stopurile le ai oem) jante,tapiserie,trimuri etc.Ar fi bine sa cauti o masina asemanatoare cu a ta dupa care sa te ghidezi ,pot conta foarte mult o culoare in plus sau in minus,alte faruri sau alte chestii care influenteaza destul de mult aspectul final al masinii :) Spre ex eu nu stiu cum ar arata un pahet M cu jantele care le ai acum pe masina,ai zis ca le schimbi,atunci cu farurile?iar legat de interior aici probabil lasi asa,nu e urat cu exceptia trimurilor pe care eu le-as face negre :) iar cu plafonul nu stiu ce sa zic...in rest e bine,mult succes!

Pai nu prea are cum sa ajunga asa :) .Poate sa te apuci sa schimbi iara aproape tot de pe ea.

dar masina aia are masaj in scaune.... si motor M ( ca sa fiu un carcotas mare si sa-mi umpli frigiderul inainte de nunta !! |)

eu iti spor la munca...

Nu ma intelege gresit, chiar nu ma intereseaza de bani tai sau ce faci cu ei. Cand vine vorba de masina personala, iubesc calitatea si d-asta ziceam, ca nu o sa ajungi niciodata la calitatea unui individual, piele aftermarket si etc. Bafta in continuare !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.