Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

Masina de ieri scoate un zgomot foarte ciudat (numai in sarcina)...este un fasait care seamana nu sunetul de blow-off.....cred ca s-a intamplat ceva pe la un furtun, pe la turbo...sa nu mai zic ca da ingrozitor de mult fum, zici ca am luat foc.... :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Masina de ieri scoate un zgomot foarte ciudat (numai in sarcina)...este un fasait care seamana nu sunetul de blow-off.....cred ca s-a intamplat ceva pe la un furtun, pe la turbo...sa nu mai zic ca da ingrozitor de mult fum, zici ca am luat foc.... :)

posibil de la remapare ? :)

Ce culoare are fumul?

asta am patit la o Octavia dupa remapare, din cauza presiunii prea mari a sarit un furtun de la turbo si umpleam strada de fum. s-a rezolvat in 2 minute de manopera si un colier mai bine strans. de atunci masina a facut cam 60 000 km fara sa mai fie nici o problema. sper sa fie si la tine acelasi lucru...

am facut un calcul de cand am 530-ul, in medie a inghitit 470 euro / luna ... fara combustibil si taxe si fara sa se strice ceva la masina, doar mofturi :)

cum e cu fumul, ai rezolvat ?

Masina e la vopsit bara de M, capota si la montat eleron, e gata maine seara. In service o voi duce Luni abia...

Nu sunt ma carcotas,sunt bani tai si faci ce vrei cu ei.Era doar un sfat sa cumperi ceva mai tanar.

Lasa ma ca daca imi iau ceva mai tanar o iau de la capat...

Mie imi e frica sa fac un calcul, dar va trebui, macar ca idee

Eu ti-am zis mai demult sa notezi tot (sant convins ca ai avut si tu ideea asta inaintea mea). Problema mea e ca nu vreau sa sughit cand o sa vezi totalul. Mai bine nu notai nimic. Eu nu o sa sughit (sau alti membri care ti-au mai zis acelasi lucru), iar pe tine nu o sa te ia cu lesin. Oricum, nu se mai merita vanduta, asta-i clar, cel putin nu in viitorul apropiat. Sa te bucuri de ea sanatos.(deci nu citi totalul). :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.