Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

Mie imi e frica sa fac un calcul, dar va trebui, macar ca idee

Eu ti-am zis mai demult sa notezi tot (sant convins ca ai avut si tu ideea asta inaintea mea). Problema mea e ca nu vreau sa sughit cand o sa vezi totalul. Mai bine nu notai nimic. Eu nu o sa sughit (sau alti membri care ti-au mai zis acelasi lucru), iar pe tine nu o sa te ia cu lesin. Oricum, nu se mai merita vanduta, asta-i clar, cel putin nu in viitorul apropiat. Sa te bucuri de ea sanatos.(deci nu citi totalul). :)

Nu prea am prins ideea, dar sa stii ca eu sunt foarte constient ca bag bani, si ca multi dintre ei sunt aiurea....dar nu voi sughita cand termin......

SĂŁ nu te mai prind cu un telefon cu camerĂŁ mai micĂŁ de 5 MP :)

Am inteles sa traiti, maine la prima ora ma duc sa cumpar unul neaparat...dar nu mai bine folosesc o camera digitala? :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mie imi e frica sa fac un calcul, dar va trebui, macar ca idee

Eu ti-am zis mai demult sa notezi tot (sant convins ca ai avut si tu ideea asta inaintea mea). Problema mea e ca nu vreau sa sughit cand o sa vezi totalul. Mai bine nu notai nimic. Eu nu o sa sughit (sau alti membri care ti-au mai zis acelasi lucru), iar pe tine nu o sa te ia cu lesin. Oricum, nu se mai merita vanduta, asta-i clar, cel putin nu in viitorul apropiat. Sa te bucuri de ea sanatos.(deci nu citi totalul). :)

Nu prea am prins ideea, dar sa stii ca eu sunt foarte constient ca bag bani, si ca multi dintre ei sunt aiurea....dar nu voi sughita cand termin......

Ideea era sa nu sughit eu sau alt coleg de forum ca ti-am sugerat sa notezi cheltuielile. Pt tine mi-e sa nu-ti fie mai rau cand o sa citesti totalul cheltuielilor (sant comvins ca esti constient de cati bani bagi in masina, dar stii cum e, socoteala de acasa, .... cu cea din targ....). Repet, sa te bucuri de ea, meriti, dupa cat suflet ai pus.

Da, am turat-o pe loc sa vad cat fum scoate...si a fost jale. M-am dus in service cu ea azi si mi-au zis baietii ca am un furtun spart, uleiul sub nivel (nu stiu daca are legatura cu turbina) si ca o vor face maine. Sper sa nu am mai mult de atat ca o iau razna. Fumul il dadea datorita motorinei nearse

Am primit vesti de la service....se pare ca nu am nici un furtun dus, la prima vedere....se pare ca turbina a tras ulei aiurea.....se pare ca e ceva in neregula pe acolo si oamenii inca nu stiu ce este....dar mai asteptam. Eu i-am spus clar ca e ceva spart sau desprins pentru ca in momentul in care accelerez pot auzi turbina cum sufla in peretele intre motor si bord...fumul negru clarfica faptul ca aerul nu ajunge unde trebuie deci nu produce arderea corecta a motorinei....

Am fost ieri la service si mi s-a spus ca ar fi filtrul epurator si o supapa de la turbina....din pacate mi-au lovit masina in fata, am bara ciobita, am facut scandal, am mutat masina la un alt service.....specializat Bmw. Deci probabil pana maine nu voi avea masina :)

Am fost ieri la service si mi s-a spus ca ar fi filtrul epurator si o supapa de la turbina....din pacate mi-au lovit masina in fata, am bara ciobita, am facut scandal, am mutat masina la un alt service.....specializat Bmw. Deci probabil pana maine nu voi avea masina :)

LE: a dat eroare la postare, scuze pentru double post

Sper cĂŁ nu ai dus-o aici :)

Este vorba de postul 7 din link

Edited by Allex

Ăi-au dat bani pentru barĂŁ?

Da, am vorbit la atelierul unde am vopsit-o si ma asteapta sa vin cu ea, pe cheltuiala celor din service.

LE: a dat eroare la postare, scuze pentru double post

Sper cĂŁ nu ai dus-o aici :)

Este vorba de postul 7 din link

Nu, doamne fereste. Bmw Otopeni e ultima mea dorinta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.