Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu trec la o masina mai proasta si nici nu cred ca e o pierdere. Mai ales ca Audi are deja inmatricularea facuta in Romania, ceea ce inseamna ca nu tb sa platesc 2800 de euro s-o inmatriculez...care la Bmw nu i-am dat si nici nu vreau sa-i dau pentru ca mi se pare jegmanire pe fata....

Nenea razvan vezi ca dupa 15 decembrie scade taxa :) :) :) :) ;)

Edited by mirceagsm

Da la Bulgari e aproximativ 1800 de euro inmatricularea, asigurare, tot

la masinile ce depasesc 120 de kw , la ei se taxeaza cu 36 de leva/ kw adica vreo 18 euro.( la kw totali ai masinii) deci la tine ar veni cca 2400 numai taxa aia a lor. + 400 de euro cheltuielile obisnuite, adica numere, asigurare , impozit platit pe un an inainte,o mica atentie la politie sa termini toata magaria in aceeasi zi. la astia mai pui 2-300 comisionu aluia de ti-o ia pe numele lui.

iti spun pt ca multi prieteni de-ai mei au masini pe bg, si astea sunt cheltuielile. si taica-meu are o lancia pe bg. pana acu vreo luna-2 erau baieti la care le dadeai 500 de euro si se ocupau ei de tot, inclusiv comisionul...acu s-au mai smecherit si cer cu totul cam 650-700.

succes

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.