Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am tot ce imi trebuie sa il montez, numai chef nu am :). Maine montez toate ornamentele de prag de M si schimb ornamentele originale cu unele noi (cele de pe interior). De asemenea voi monta pedalele de aluminiu, si cu putin noroc sitele de la boxe care sunt date jos. In rest ma voi odihni :)

am montat azi tot ce mi=am propus, chiar m-am apucat de pc. Maine montez laptopul, mouse-ul, trag cablaraie, fac alimentari, etc. Pana Miercuri mai am de asteptat displayul pentru ca cel care il am acum e prea mare sa-l bag in bord...deci voi monta unul de 7". Mai incolo revin cu poze.

sincer ai aranjat f frumos masina.. si vb cuiva de pe forum , sunt mult mai frumoase farurile OEM de face lift decat acelea FK care arata exact ca un **** ! asta le ziceam si eu la niste prieteni care au e39 si erau mandrii de farurile lor FK =>aruncati le la gunoi! nu ai idee cat tiau intinerit masina si farurule , si stopurile si mai ales kitul M! BV si felicitari pentru munca depusa.. rar am vazut om sa bage atatia bani in masina!eu in e39 (era si 2003) am bagat peste 3000 de euro dar asta in 2 luni :) probleme tehnice.... si daca vedeai masina pe din afara zici ca era noua

man , te admir cu ce faci la masina si pasiunea cu care o faci desi nu inteleg deloc cu ce te-ai putea ocupa de ai atat de mult timp sa te poti ocupa de hobby ...ca daca aveai bani gramada iti luai un ozn si terminai treaba dar asa tu tot timpul mai faci pe la masina cate ceva...

a iesit frumos...

man , te admir cu ce faci la masina si pasiunea cu care o faci desi nu inteleg deloc cu ce te-ai putea ocupa de ai atat de mult timp sa te poti ocupa de hobby ...ca daca aveai bani gramada iti luai un ozn si terminai treaba dar asa tu tot timpul mai faci pe la masina cate ceva...

a iesit frumos...

Sunt director de operatiuni la o firma multinationala si nu am timp nici sa respir....ce fac la masina fac seara si noaptea....deci nuvad unde e timpul ala mult de care vorbesti... E un hobby si intr-un final masina va merge la concursuri...dar pana acolo mai e mult

Merci! Azi m-a informat George ca imi pune varianta de soft profi, cu 220cp /490NM, fisierul orginal cu softul meu ffind modificat de o firma din Germania....Vin diseara cu impresii.

astept impresiile :)

Merci! Azi m-a informat George ca imi pune varianta de soft profi, cu 220cp /490NM, fisierul orginal cu softul meu ffind modificat de o firma din Germania....Vin diseara cu impresii.

astept impresiile :)

cand face un race?:)

http://www.youtube.com/watch?v=SsyTq18Xc1c

http://www.youtube.com/watch?v=nl2XHmsEf3o...feature=related

Edited by Fla

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.