Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

oricum din cate am vazut cel mai sanatos e sa faci cu start din mers ( de pe la vreo 40 ) sa nu iti rupi masina in 2 dar trebuie sa fie uscat pe jos... ud, faci balet. Ti-am aruncat manusa Razvan si te astept :)

oricum din cate am vazut cel mai sanatos e sa faci cu start din mers ( de pe la vreo 40 ) sa nu iti rupi masina in 2 dar trebuie sa fie uscat pe jos... ud, faci balet. Ti-am aruncat manusa Razvan si te astept :)

a ta e cipata? daca da, unde?

Azi am patinat si am intrat intr-o denivelare.....si mi-am crapat bara pe fata....oricum trebuia sa o vopsesc...acum am un motiv in plus....si cu ocazia asta o montez si pe cea pe spate...

din cauza la nm pe care ii ai,plus caucioace de vara probabil.. :)

Edited by POIUYT

asta fac in fiecare zi cu o Toyota Surf 3.0d, pe dealuri cu zapada e mult mai distractiv decat pe sosea.

TRACTIUNE SPATE, evident, astazi m-am invartit vreo 20 de min pe un camp...

din fericire imi pot permite sa ma bag cu ea pe unde mi-ar fi mila sa intru cu Land Roverul, vara trec vaduri peste 1 m adancime, cu noroiul suntem cei mai buni prieteni :)

aici intr-o pauza pe un drum care nu se mai vedea sub zapada, intr-o pauza sa faca un catel pipi

PS : scuze de offtopic :)

post-2084-1231720032_thumb.jpg

asta fac in fiecare zi cu o Toyota Surf 3.0d, pe dealuri cu zapada e mult mai distractiv decat pe sosea.

TRACTIUNE SPATE, evident, astazi m-am invartit vreo 20 de min pe un camp...

din fericire imi pot permite sa ma bag cu ea pe unde mi-ar fi mila sa intru cu Land Roverul, vara trec vaduri peste 1 m adancime, cu noroiul suntem cei mai buni prieteni :)

aici intr-o pauza pe un drum care nu se mai vedea sub zapada, intr-o pauza sa faca un catel pipi

PS : scuze de offtopic :)

super tare poza si toyota ...misto editata poza...ceva anume ??

scuze de offtopic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.