Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

asta fac in fiecare zi cu o Toyota Surf 3.0d, pe dealuri cu zapada e mult mai distractiv decat pe sosea.

TRACTIUNE SPATE, evident, astazi m-am invartit vreo 20 de min pe un camp...

din fericire imi pot permite sa ma bag cu ea pe unde mi-ar fi mila sa intru cu Land Roverul, vara trec vaduri peste 1 m adancime, cu noroiul suntem cei mai buni prieteni :)

aici intr-o pauza pe un drum care nu se mai vedea sub zapada, intr-o pauza sa faca un catel pipi

PS : scuze de offtopic :)

super tare poza si toyota ...misto editata poza...ceva anume ??

scuze de offtopic

Poza -> canon EOS 350D + adobe Photoshop

stricam topicu' ... Canon EOS 350D 10-20 & CS crop + size adjustment + brightness/contrast + curves. diferenta fata de original e mica, dar subtila :)

Land Rover-ul e bun in offroad, dar nu sta langa Hilux. Poate doar un Defender. Poate facem ceva topics Pe Margine ...

on topic: imi place cum se modifica masina asta, abia astept sa vad gata sistemul, spor la treaba si bafta :)

si daca tot o pun la loc cred ca ar fi mai indicat sa o folosesc pe cea de carbon nu?

da si nu ... depinde de gusturi. eu unul as pune-o pe cea originala. albastrul acela ar arata foarte bine acolo.

dar poti sa mergi si pe carbon pentru asortare ...

Primele is renumitele Rondell style 21 ( are cineva pe forum de vanzare, noi )

Celelalte is jantele de M5 e60

Amandoua modele is foarte frumoase si se potrivesc cu linia lui e39

Eu m-as orienta ( daca as avea bani la niste Work Rezax) si alea dau bine pe e39

Edited by Calin78

Razvane cauta si tu un volan cu airbagu sarit, si da jos emblema de pe airbag...

Alea de M5 e60.. sunt SECI... plac la lume doar ca sunt pe M5... la fel ca jantele de M6...

Alea rondel 21 arata bine pe seria 3... sincer ma batea gandu sa le iau astea de pe forum, da dupa cum am vazut cum arata pe e39.. m-am razgandit... nu arata bine deloc... gusturile mele se indreapta spre jante cu buza si spite mai subtiri :)

Edited by Cristi.MD

razvane...pune tata ACS-uri sau ALPINA daca gasesti si lasa restul ptr restul..... oricum tiai facut masina ALTFEL , de ce sa te complici acum ??? pune ceva frumos si ca lumea ...n-o strica...parerea mea...

iar la volan pune emblema de bmw normala...ar da bine si aia de carbon...dar stema bmw e una, nu sunt si alte variante..parerea mea !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.