Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

apoi intre ala aerodinamic, si ala acs este diferenta foarte mica, si mi se pare ca ala acs pastreaza mai bine forma masinii.

Oricum pachetu ala.. de exemplu la fata masinii aduce o modificare foarte foarte mica :)..

Edited by Cristi.MD

Ala de la ACS implica sa ai facelift....ala aerodinamic e un fel de tunereala de la Romani...ii pui o buza de fibra si e tunata...aici sunt de acord cu Ciupa ca e cel mai potrivit kitul de M.

Dar, acum pun si eu o intrebare...oare merita sa-mi pun praguri? Sau, intre cele de pe M5 si ale mele exista vreo diferenta?

sunt 1mil de jante misto.....dar ca sa nu dai o caruta de bani mie cele de alpina imi plac la nebunie...la fel de mult cum imi displac total jantele de M atat de m5 cat si de m6...nu miau placut nici cand au aparut pe M-uri cu atat mai putin acum cu atatea facaturi....sunt fade...daca ai bani iei BBS sau BREYTON sau ACS ultimul model dar ....sunt o caruta de bain

Razvan: problema e doar la pachetu aerodinamic, sau la ala acs, unde daca pui si minunea aia sub bara, arata nasol, pragurile ca vin mai sus.. si apoi iar bara spate vine mai jos... pe cand bara de M, inlocuieste bara originala.

Deci cum spuneam :) barile de M, sunt furmoase,la fel si rotile de M5 e39 sunt frumoase dar foarte multa lume are combinatie din aia, si atunci prefer si la roti sa iau putin altceva, si asa ca "tuning"... eu personal ptr masina mea, consider ca minunile alea 2 adaugate la bara fata, pragurile , si minunea de la bara spate, sunt cel mai putine vizibile, tuninguri... adica sa ramana un e39 diesel cu 2 minuni la bara fata, ca restu nu stiu cine o sa le observe.. :) si bineinteles roti cu BUZA !!! :)

post-6684-1232273650_thumb.jpgpost-6684-1232273657_thumb.jpg

Si ma gandeam la jantele Threeface Hollywood Polish Lip 18" 8j fata 9J spate, da m-am cam razgandit ca din cate vad eu si-au mai comandat vreo 3 useri...

Edited by Cristi.MD

bun.. :) stai sa-mi vina jantele, da numa nu dau de calin, sun ca bolundu de asta dimineata si nu raspunde la telefon, vreau sa-i dau bani si nu dau de el :)... vreau sa-mi vad jantele acasa cat mai repede...

Acuma sa vad.. ca poate e mai prompt benacris si atunci asta este iau de la el :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.