Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ai de mine... ce aberatie...

am avut 225 fata 255 spate.. statea masina pe drum ca lipita...

DA MA ESTI TARE...SI CUM AI DEZLIPIT-O ?!

P.S. pt toti cei ce au probleme cu tramlingu sau cum se zice ..daca nu aveti aceleasi latimi, masina fuge stanga-dreapta la orice "sina" pe sosea...

Edited by POIUYT

P.S. pt toti cei ce au probleme cu tramlingu sau cum se zice ..daca nu aveti aceleasi latimi, masina fuge stanga-dreapta la orice "sina" pe sosea...

Documenteaza-te.. tramlingu apare cand gumele sunt late si cu talon mic.. nu are nici o legatura cu diferenta de latime intre punti... tramlingu e influentat de latime, inaltimea si calitatea gumei.. defapt tramlingul.. este dezavantaj al faptului ca simti mai bine soseaua... totodata simti si imperfectiunile din sosea.. si alea "te poarta" stanga dreapta.

Daca te documentezi ai sa vezi, ca multa lume a rezolvat sau atenuat efectul negativ, cu gume de buna calitate, la ce aveam eu desi pe fata erau varza.. se simtea putin efectul, daca mergeam pe urme de camioane.. unde se vedea cu ochiul ca e asfaltul valurit, in rest nu sunt probleme...

fiecare face cum vrea... <_<

eu numai aveam curaj sa merg mai tare de 120 cu diferenta de latime la cauciucuri...aveam 205 cu 225 caucioace de iarna...acum am 225 cu 225 de vara...asa relaxat n-am mai condus de mult,exact, de cand mi-am pus tiganiile de cauciucuri pt iarna.. :)

p.s. nu ma documentez...am aflat pe pielea mea...

Edited by POIUYT

inseamna ca M-urile abia stau pe sosea, nu? Sau motorizarile mari care vin din fabrica cu anvelope de latime diferita fata-spate.

La mine se simte foarte putin tramlingu si am 275 spate,245 fata...

doamne <_< ..eu vorbesc de dimensiuni normale...nu te roti de camion :)

mai trebuie sa vina cineva sa zica ..."la mine 500spate cu 450fata...nici o problema"...pei cred si io ...ma mir cum vireaza masina... :bashwall:

Edited by POIUYT

La mine se simte foarte putin tramlingu si am 275 spate,245 fata...

mai trebuie sa vina cineva sa zica ..."la mine 500spate cu 450fata...nici o problema"...pei cred si io ...ma mir cum vireaza masina... :bashwall:

da mosule dar cand bate vantul nu sari de pe sosea ...sau cand trece tirul pe langa tine :unsure:

da mosule dar cand bate vantul nu sari de pe sosea ...sau cand trece tirul pe langa tine :)

mosule ,sa iti zica alex sau cum ii zice la user...ca el asta vara la 200 cu 205 fata spate si cauciucuri de iarna ...nu avea nici o problema <_<

Nu are de ce sa nu fie functional ca legaturile au fost facute ca la carte! El avea inainte single-stage si cel nou e dual-stage o mufa galbena si una neagra, cea galbena era si initial pe masina si a fost legata la volanul sport, nu are cum sa nu sara in caz de accident! Iar eroarea nu are de ce sa nu dispara ca are contactele lipite foarte bine!

Mii de multumiri lui Gavan pt volanul lui vechi ce va ajunge pe masina mea zilele astea! :bashwall:

Nu e vorba de legĂŁturi.

Probabil diferã ºi calculatorul de airbag-uri, nu cred cã este atât de simplu.

Din moment ce nu am vãzut pe nici o maºinã de pe vreun forum strãin o asemenea modificare, m-aº mira sã se facã atât de simplu.

Ciupanezu: este doar o parere personala a ta, cum si a mea este doar o parere personala.

PS: in poza ce ai pus-o... discurile si etrierul iti fura ochii, faci abstractie de jante.

Sunt frumoase, Ăžie ĂŽĂži place sĂŁ fii contra ĂŽntotdeauna.

Gabi a mai facut chestia asta cu volanul si airbag-ul si sustine ca airbag-ul va functiona normal....nici eu sincer nu vad de ce nu as reusi...

Chiar sunt curios...

sa nu iti pui diferenta de latime la ciucioace...de exemplu spate 235 fata 225 ...o sa fuga masina pe sosea de numa numa (VORBESC DIN EXPERIENTA)

ScuzĂŁ-mĂŁ cĂŁ-Ăži spun ĂŽnsĂŁ este o inepĂžie.

ExistĂŁ o gramadĂŁ de maÂşini sport cu pneuri mixte, chiar Âşi unele BMW-uri vin cu pneuri mixte.

Chiar ºi eu am pneuri mixte ºi n-am nici o problemã de aderenÞã.

Ăn plus, nu existĂŁ nici o explicaĂžie logicĂŁ pentru ceea ce spui tu.

mai trebuie sa vina cineva sa zica ..."la mine 500spate cu 450fata...nici o problema"...pei cred si io ...ma mir cum vireaza masina... :unsure:

Nu ºtiu de ce-Þi place sã te contrazici atât de mult fãrã nici un argument.

Gabi a mai facut chestia asta cu volanul si airbag-ul si sustine ca airbag-ul va functiona normal....nici eu sincer nu vad de ce nu as reusi...

Chiar sunt curios...

chiar am mai facut asa ceva, eu de 10 ani lucrez doar cu bmw-uri si am facut tot felul de modificari, si crede-ma ca stiu ce vorbesc.

Ciupanezu: este doar o parere personala a ta, cum si a mea este doar o parere personala.

PS: in poza ce ai pus-o... discurile si etrierul iti fura ochii, faci abstractie de jante.

Sunt frumoase, ţie ĂŽţi place să fii contra ĂŽntotdeauna.

Asta da aroganta... imi spui mie ce-mi place si ce nu... sunt niste jante banale. Cand sunt o groaza de variante pe lumea asta... tu vi si spui ca alea-s roti faine.... bravo tie.. vinde-ti rotile de M5 e39 si pune-ti din alea... eu mi-am luat ce mi-a placut

Edited by Cristi.MD

Chiar sunt curios...

chiar am mai facut asa ceva, eu de 10 ani lucrez doar cu bmw-uri si am facut tot felul de modificari, si crede-ma ca stiu ce vorbesc.

Probabil ai nimerit douĂŁ maÂşini cu airbag-uri single stage.

Asta da aroganta... imi spui mie ce-mi place si ce nu... sunt niste jante banale. Cand sunt o groaza de variante pe lumea asta... tu vi si spui ca alea-s roti faine.... bravo tie.. vinde-ti rotile de M5 e39 si pune-ti din alea... eu mi-am luat ce mi-a placut

"ÂŞtiu cĂŁ-s arogant Âşi genial, dar ĂŽmi place sĂŁ mi-o spunĂŁ Âşi alĂžii. Oare o sĂŁ mĂŁ iertaĂži vreodatĂŁ cĂŁ-s cel mai bun?" :) <_<

PĂŁi eu vĂŁd cĂŁ tu-mi zici mie ce jante sĂŁ-mi placĂŁ Âşi care nu.

Eu am zis cĂŁ sunt frumoase, dacĂŁ nu-Ăži plĂŁceau puteai spune doar cĂŁ nu-Ăži plac nu sĂŁ ĂŽncepi cu exagerĂŁrile tale tipice.

N-am de ce sã le vând, Îmi plac mai mult ale mele.

Nu ştiu de ce-ţi place să te contrazici atât de mult fără nici un argument.

cai la caruta ai ?! <_< :) :bashwall:

ce dreacu de argument vrei mai mult decat, ca masina mea zici ca e besmetica cu diferenta la latimea rotilor....?! :unsure:

la mine este un fapt real ,la tine sunt doar impresii...asta e, foarte probabil ca masina mea de la manele face masina asa...asta deja stiu  :blink:

Edited by POIUYT

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.