Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

scartait in geamuri sau usa...

jokker

Recommended Posts

Exista la Wurt un spray care se numeste Gummi reinigung und pflege cu care daca dai pe chedere se rezolva.

Acesta este ,si l-am folosit si eu si a dat rezultate.

asta se gaseste in selgros sau metro, si cat costa?? este mai bun decat cel de la reprezentanta Gummi pflege...........??

Eu am citit problema cu scartaitul geamurilor si pe alte siteuri si acolo nu prea le indicau pe cele cu silicon din X motive.

Eu l-am primit pe cel din poza si fara sa fiu asa de minutios ca si colegul de pe celalalt topic,am dat bine pe chedere si tot ce e

guma.De vreo 5 luni nu mai am probleme,parca acum incepe sa inceapa ,la primavara am sa repet procedura.

guma.De vreo 5 luni nu mai am probleme,parca acum incepe sa inceapa ,la primavara am sa repet procedura.

deci pana la urma are efect. acum n-am de ales si maine ma duc sa iau si eu unu spray din ala ca ma seaca scartaiturile astea. am vazut ca la unii au avut efect iar la altii nu, sper sa rezolv problema chiar daca tine si macar 1 luna.

Cu ani in urma am avut si eu un e46 320d,si la fel aceeasi problema cu scartaitul.In cazul in care scartaitul e puternic eu zic ca trebuie luat in calcul daca masina a fost lovita sau nu. Masina pe care am avuto eu a fost lovita detul de urit,si totusinu scartaia numai cind urcam o bordura cu o roata din fata de exemplu ,deci caroseria nu mai era asa rigida si se torsiona, dar in mers nu scartaia nimic. Daca nu se rezolva problema dupa ingrijirea chederelor eu zic sa se dea cu sprayul si in santuletul unde intra geamul cind e ridicat, la mine de exemplu daca coboram geamurile nu mai scartaia nimic,la bmw spre deosebire de alte marci geamul e foarte presat de cheder cind e inchis cred ca asta este si unul din cauzele problemelor aparute.

deci pana la urma are efect. acum n-am de ales si maine ma duc sa iau si eu unu spray din ala ca ma seaca scartaiturile astea. am vazut ca la unii au avut efect iar la altii nu, sper sa rezolv problema chiar daca tine si macar 1 luna.

Va tine,si spor la treaba.

• 2 years later...

in seara asta mi s-a parut ca imi scartzie in timpul mersului geamul sau usa de la sofer.. cred ca mai degraba geamul... scartzaitul nu este foarte intens.. dar am impresia ca a aparut dupa ce la spalatorie au dat de mai multe ori .. ceva mai tare cu usa "sa sara apa din oglinda".. uff.. am inchis si deschis de o gramada de ori geamul si nu a disparut... ma dispera scartzaitul asta.. bashwall.gif

va suna cunoscut??.. ceva remedii ?.. stiu ca par super obsedat.. dar chiar sunt :">

masina este un e46 ...

thanks pentru orice raspuns..

Salut dupa ce schimbi macaraua si chederul nu se mai aude absolut nimic.Toate "cremele,solutiile" de prin complexele comerciale sunt exact egale cu zero.Rezolva pe moment dupa care reapare zgomotul care e destul de enervant. Numai bine.