Jump to content

Telefon E39

liviu_arh

Recommended Posts

Salutare,

De curand mi-am cumparat un 520d an 2002. Bineinteles ca au aparut si comentariile "carcotasilor" ( prieteni cu aceeasi masina ) si comentariile de genul a mea are piele, a ta are oglinzi heliomate, a mea are magazie de cd-uri, eu am cd navi.. etc. :twoup: Intrebarea care mi-o pun ( parvenita de la acestia ) este: am pe volan si pe consola centrala comenzile pt telefon dar telefon propriuzis nu am??. Banuiesc ca un carkit BT nu exista montat. Este posibil ca proprietarul de dinaintea mea sa fi schimbat bord, volan sau e posibil sa pot cumpara de undeva un kit pt telefon. Intreb pt ca am inteles ca o companie ca BMW nu pune butoane prin masina care nu au functii atasate :twoup:

Multam fain

Edited by liviu_arh

Salutare,

De curand mi-am cumparat un 520d an 2002. Bineinteles ca au aparut si comentariile "carcotasilor" ( prieteni cu aceeasi masina ) si comentariile de genul a mea are piele, a ta are oglinzi heliomate, a mea are magazie de cd-uri, eu am cd navi.. etc. :twoup: Intrebarea care mi-o pun ( parvenita de la acestia ) este: am pe volan si pe consola centrala comenzile pt telefon dar telefon propriuzis nu am??. Banuiesc ca un carkit BT nu exista montat. Este posibil ca proprietarul de dinaintea mea sa fi schimbat bord, volan sau e posibil sa pot cumpara de undeva un kit pt telefon. Intreb pt ca am inteles ca o companie ca BMW nu pune butoane prin masina care nu au functii atasate :twoup:

Multam faina

in cazul asta ...da

comenzile de pe volan au toate si optiunea asta cu telefon,chiar daca nu exista telefon pe masina

sau poti sa-ti iei un carkit chiar original si sa-l conectezi la butoanele masinii... :twoup:

Ar fi ceva, dar am tot cautat si tot ce am gasit pe piata sunt niste adaptoare care nu m-am prins inca la ce folosesc. Imi place cum functioneaza un carkit pe dif-urile masini .. nu ma incanta elemente straine in interior ( kituri carkit stand-alone ).

Ai vreo idee pe unde s-ar gasi asa ceva? cine monteaza? demontez jumatate de bord pt instalare?.. stuff like thet..

Multam mult

Am vazut inca doua modele de bmw e39, ambele diesel .. 525, 520 si care pe consola centrala ( langa radio ) au buton de AUDIO, inca unul cu control de tel si al trei-lea buton este ceasul. Nu exista buton de computer de bord ( BC )si nu afiseaza date ale acestuia. Ambele au comenzile de tel pe volan, ambele nu au carkit montat. .... strange :twoup:

Am varianta de computer cu masinuta desenata nu cu text....

al meu are la fel ...butoane de telefon pe consola si pe volan...insa am carkit

care functioneaza cu un difuzor amplasat in masina la picioarele pasagerului ceea ce este aiurea.

NU pot raspunde de la volan si nici de la consola, dar cand sunt in mijlocul unei convorbiri ...muzica este pe mute... si apare pe displayul masinii PHONE.

A fost carkitu montat incorect ?

Carkitul este pentru nokia acela lunguiet auriu .... am un lapsus acum privind modelul ....cel care avea o reputatie pentru bateria lui.

Oare exista un carkit sa functioneze in parametrii care sa functioneze si pe sunetul masinii si sa pot raspunde si de la volan ?

sunt si eu foarte interesat de acest subiect !

Mie imi raspunde automat daca suna de mai mult de 3 sau 4 ori, muzica trece pe mute iar sunetul se aude in boxele din portiere, pot sa raspund sau sa inchid de pe volan dar am telefonul original din cotiera.... Oricu pe handsfree avand in vedere anul din care e masina se aude surprinzator de bine :twoup:

Mie imi raspunde automat daca suna de mai mult de 3 sau 4 ori, muzica trece pe mute iar sunetul se aude in boxele din portiere, pot sa raspund sau sa inchid de pe volan dar am telefonul original din cotiera.... Oricu pe handsfree avand in vedere anul din care e masina se aude surprinzator de bine :twoup:

spune-mi si mie, te rog, cum fac sa functioneze telef din cotiera...ca bag cartela cu totul si imi apare check card :twoup: ...iar cand nu e cartela insert card. (cartela e de vodafone)..pls

spune-mi si mie, te rog, cum fac sa functioneze telef din cotiera...ca bag cartela cu totul si imi apare check card :twoup: ...iar cand nu e cartela insert card. (cartela e de vodafone).. :D

Daca ma poate lumina si pe mine cineva ...pls

spune-mi si mie, te rog, cum fac sa functioneze telef din cotiera...ca bag cartela cu totul si imi apare check card :twoup: ...iar cand nu e cartela insert card. (cartela e de vodafone)..pls

Mergi frumos si deschizi portbagajul si te uiti in stanga, ai un compartiment, il deschisi si sus ai sa vezi un device dreptunghiular negru (Motorola), ori te chinui sa bagi cardul asa ori il desfaci din suruburi si il bagi mai usor. Iti trebuie un adaptor de card gen cum e cardul de la telefoanele publice. In cotiera nu iti vor functiona decat simurile de 3v para, adica alea vechi astea noi sunt de 1,5v.

Bafta.

LE: Cartela se baga din capat, dinspre stop.

Edited by duxter

http://www.bavariansoundwerks.com/product/...ooth-Phone-Kit/

The BSW BMW Bluetooth Retrofit Kit is compatible with the following vehicles:

* 5 Series and M5 Sedans built on or after 03/02 through model year 2003

* 5 Series Wagons built on or after 09/02 through model year 2003

Important Compatibility Notes:

* If your vehicle is equipped with BMW Assist, this system must be removed for our Bluetooth system to be installed.

* If you have non-U.S. specification vehicle, the BSW Bluetooth system is compatible with your BMW only if your car had a factory installed BMW phone system OR Option 640 (telephone prewiring). To determine if your vehicle is equipped with Option 640, you can provide your local BMW dealership with your VIN, and they can tell you if your car is equipped with this option

Edited by duxter