Jump to content

Intrebare M6

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

Pai la M6 referitor la "suspensie", am 3 moduri:

COMFORT

NORMAL

SPORT

Care ar fi cea mai logica alegere in drumurile de zi cu zi ?

In carte scrie ca in momentul in care ai de trecut peste borduri sau denivelari mari, trebuie sa pui pe SPORT, ca sa eviti daune pe sub masina.

Pe Comfort, nu simt eu nimic, dar presupun ca simte masina... pe Sport este infernal, de exemplu pe piatra cubica, nu mai zic de alte denivelari...

Deci oare ce ar trebui sa folosesc in traficul uzual. Eu cred ca modul "NORMAL"

Pai la M6 referitor la "suspensie", am 3 moduri:

COMFORT

NORMAL

SPORT

Care ar fi cea mai logica alegere in drumurile de zi cu zi ?

In carte scrie ca in momentul in care ai de trecut peste borduri sau denivelari mari, trebuie sa pui pe SPORT, ca sa eviti daune pe sub masina.

Pe Comfort, nu simt eu nimic, dar presupun ca simte masina... pe Sport este infernal, de exemplu pe piatra cubica, nu mai zic de alte denivelari...

la cati posesori de M6 sunt pe forum cred ca doar unul poate sa-ti raspunda! Daca vrei ne dam si noi cu parerea ..:twoup:

bine mha... macar sa dicteze logica :twoup: astia cu spirit tehnic :twoup:

pai logic e ala cu care te simti tu bine ..ideea e sa poti merge cu masina nu ?,,sa fie confortabila ..ca doar nu iesi doar pe autostrada !...

Guest poleposition
bine mha... macar sa dicteze logica :twoup: astia cu spirit tehnic :twoup:

pai logic e ala cu care te simti tu bine ..ideea e sa poti merge cu masina nu ?,,sa fie confortabila ..ca doar nu iesi doar pe autostrada !...

nu man... ma refeream care este cel mai indicat pt masina !

daca merg in "comfort" pe gropi, eu nu simt nimic dar pe "dedesubt" e tragedie. Pe sport e invers, eu fac nisip la rinichi dar CRED ca masina este ok...

la asta ma refer

Poleposition, cred c-ai interpretat gresit indicatia din manual. M6 avand o garda la sol redusa, pe setarea "Comfort" ar putea balansa prea tare la trecerea pe denivelari si sa lovesti masina la borduri, etc. De aia se recomanda sa o pui pe "Sport". Altfel, pune-o cum iti place tie. Nu sunt setari pentru a proteja masina ci pentru a proteja pasagerii.

Cu M3-ul pe circuitul de pe lacul inghetat, am cautat o ora intreaga setarea potrivita. Si cand mi s-a parut ca "Normal" e cea mai buna, am intrebat totusi un instructor. Si mi s-a spus ca sa incerc pe "Comfort" ceea ce am si facut. Dar acolo nu erau denivelari aproape deloc, doar niste crapaturi mari in gheata... :twoup:

Pe "Sport" mi s-a parut prea rigida, probabil e buna pe circuit, unde ai nevoie de aderenta mare si multa. Pe gheata, nu prea ajuta la nimic, decat sa-ti clantani dintii...

Foloseste setarea care-ti convine pentru dinti si rinichi.

@Lifestyle: am postat deodata, aceeasi idee... :twoup:

asta este cu M-urile pe drumurile noastre.

inca raman la parerea mea ca un M nu este pentru Romania, pentru o asemenea masina trebuie sa ai si strazi pe care sa umbli, ca nu iesi cu ea din parcare si prima oprire este la service sa vezi ce ai stricat pe sub ea.

orcim, M-urile sunt niste frumuseti. :twoup:

...normal in Germania. Pt drumurile din romania producatorul trebuia sa puna 4 optiuni... Optiunea "Extrem "... Cred ca la drumurile noastre avand in vedere recomandarile producatorului cred ca trebuie sa pui sport....

Daca-mi voi lua vreodata M6 in bucuresti datorita drumurilor am s-o setez pe modul "Tiptil"...

Edited by the_rifle

inca raman la parerea mea ca un M nu este pentru Romania, pentru o asemenea masina trebuie sa ai si strazi pe care sa umbli, ca nu iesi cu ea din parcare si prima oprire este la service sa vezi ce ai stricat pe sub ea.

Poti sa mai spui de zece ori si prima parte si a doua. Soferii si pasagerii de M-uri sau pachet M parca sunt catelusii aia care dau din cap tot timpul, din cauza drumurilor mioritice. :twoup:

Edited by DGS

Stii si tu ca e destul sa dai un sfat competent atata timp cant nu ai masina sau lucrul de care intraba omul.Eu cunosc pe cineva care are aceaste optiuni si preferea pentru oras modul normal si sport afara.Am mers cu ea si pe Confort si intradevar ca nu simti nimik dar cred ca simte masina.

Cred ca cel mai bine e cum te simti tu bine.

Guest poleposition

Poti sa mai spui de zece ori si prima parte si a doua. Soferii si pasagerii de M-uri sau pachet M parca sunt catelusii aia care dau din cap tot timpul, din cauza drumurilor mioritice. :twoup:

da, m-am nascut idiot.

se poate inchide.

Poti sa mai spui de zece ori si prima parte si a doua. Soferii si pasagerii de M-uri sau pachet M parca sunt catelusii aia care dau din cap tot timpul, din cauza drumurilor mioritice. :D

Adanc :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.