Jump to content

Ulei BMW 5W40

Recommended Posts

Am deja 12.000 km de la ultimul schimb de ulei. Cand pun contactul imi arata ca mai pot merge 16.000!!!

Dar foarte multi imi spun ca ar trebui schimbat! Ce parere aveti? Sa-l mai las? Sau sa-l schimb acum, la 12.000?

Multumesc!

alex eu am in 525d ulei BMW LL04 5w-30 si il schimb la 10.000, tura trecuta tot la 10.000 l-am schimbat... si pana la urma la tine intra putini L si nu e mare tragedie... ca si cand tre sa iei 8 L de ulei. Edited by Lifestyle

Ar trebui schimbat.

Gandeste-te cat de mare este uzura asupra motorului in Romania fata de Germania.

Avand in vedere ca circuli intr-un trafic foarte aglomerat, orele de functionare sunt mult mai multe decat in Germania pentru acelasi numar de km.

Pai si de ce imi arata 16.000? Inginerii bavarezi au fost nebuni? Cred ca am sa-l schimb si eu! M-am programat adineauri la Filaret pt maine dimineata! DAR...acum ca ma gandesc mai bune nu stiam daca sa ma duc sau nu!

PS: ma gandesc ca, desi o sa platesc in plus, macar la Filaret am garantia ca e ulei original...o sa fie cam 500 RON 6 L de ulei +filtru si manopera!

Edited by Alexxx

Intervalul de schimb este gandit pentru un trafic normal si regimuri mixte.

Din cei 12 000 km, cam cati i-ai facut in oras?

cam 8.000...Cu filaret ce parere ai?

Sau sa ma duc la servisu' de la colt sa-l schimb iar uleiul sa-l iau din Metro? As iesi cam cu 250 RON mai ieftin!

Edited by Alexxx

Nu vad avantaje in a schimba uleiul la Filaret. :twoup:

Cel mai bine ar fi sa cumperi ulei original pe care sa-l schimbi la un service oarecare...

Sau sa iei ulei Castrol de la Augsburg.

Schimbul de ulei este prea banal ca sa mergi la Filaret, dai bani degeaba..

Edited by Ciupanezu

Cel mai bine ar fi sa cumperi ulei original pe care sa-l schimbi la un service oarecare...

De unde sa iau ulei original, pe care sa scrie BMW?? si daca nu scrie BMW ar trebui sa iau un Castrol 5W40! De unde stiu eu ca acel Castrol nu e facut pe barca?

De unde sa iau ulei original, pe care sa scrie BMW?? si daca nu scrie BMW ar trebui sa iau un Castrol 5W40! De unde stiu eu ca acel Castrol nu e facut pe barca?

suna la ab,filaret si mhs

vezi care au pret mai bun la ulei

schimba'l la 10.000 ...e mai bine pentru motor :twoup:

cumpara ulei original bmw,filtre de la orice magazin si schimba'l in orice service

De unde sa iau ulei orig BMW? De la Filaret? Pai daca fac asa, cum spui tu, nu ies decat cu vreo 50 RON in buzunar! Nu cred ca merita disconfortul! Mai bine o duc la Fil si imi trece si in cartea de service! :twoup:

Edited by Alexxx

schimba'l la 10.000 ...e mai bine pentru motor :twoup:

cumpara ulei original bmw,filtre de la orice magazin si schimba'l in orice service

De unde sa iau ulei orig BMW? De la Filaret? Pai daca fac asa, cum spui tu, nu ies decat cu vreo 50 RON in buzunar! Nu cred ca merita disconfortul! Mai bine o duc la Fil si imi trece si in cartea de service! :twoup:

Ai 12k cu el ?..f mult eu la 8k schimb !.....Un ulei cat mai nou nu poate decat sa faca bine motorului !

Edited by myxage

mi se pare ciudat km pe care ti-l arata in bord....

ai facut 12k si mai ai inca 16k... la tine la resetare e 25k nu?

oricum se pare ca ai mers extrem de frumos cu ea.

mie de exemplu km dusi din bord sunt dublii fata de km parcursi....

Edited by c0sta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.