Jump to content

Instrumentele de la M5 E39 care merg la E34

MuadDib

Recommended Posts

Am gasit acum cateva zile pe net (ebay.com) pe unul care vindea "Instrument Cluster"-e de M5 E39 adaptate pentru E34.

Pe bune.

Merge tot, speedo, Check Controlul, benzina, etc.; inclusiv led-urile alea care, in momentul in care motorul e rece, duce zona roshie de la turometru pana la 4500 rpm. Singurul inconvenient era ca viteza era data in mile (erau shi km, dar mici).

Bou fiind, am uitat dreaq sa salvez licitatia aia, iar acum s-a terminat :blink:

Bântui prin History, prin cache, dar nu mai dau de nimic.

Intrebarea mea:

A-TZI VAZUT CAREVA CHSTIA ASTA? Ma intereseaza rau... alt loc unde gasesc, numele acestui user, orice ...

Era power seller, avea ebay store, vindea mai multe bucatzi, livra worldwide, deci, daca dau de el, gasesc shi obiectul impricinat...

10x

Edited by MuadDib

• 2 weeks later...

ok!

Dar NU E DE M5. E "look'alike".

Adik e luat unul de E34 "refurbished", puse inele shi grila aia model E39 M5, mutate becurile in noile pozitii (de ex.: semnalizarile). Cireasha de pe tortul asta contrafacut sunt ledurile alea de pe turometru care se aprind sau se sting functie de temperatura apei.

Cineva sa inchida topicul asta. In loc sa aflu raspunsuri, sau experiente cu astfel de modificari, sunt luat la mishto. Shi mai dau shi explicatii :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.