Jump to content

Bmw 730d

gecko

Recommended Posts

Mi-am dorit de mult timp un Bmw 730d, insa de cateva zile mi-am achizitionat unul. Este din 2003 (aproape full) si a poposit candva prin garajele Hardge, am sa atasez cateva poze sa va dati seama despre ce vorbesc.

Insa am cateva intrebari:

1. Tv-ul nu ar trebui sa mearga pe tot ecranul? La mine merge doar pe o parte a ecranului.

2. Ce face functia DTC?

3. Butonul de pe cheie care are functia de cautare a masinii in parcare, la mine aprinde doar lumina interioara si ledurile din usi, insa la un amic aprinde si xenonul si se aude si un beep scurt. Cum se activeaza aceste functii?

Multumesc pentru ajutor !

post-1850-1210964077_thumb.jpg

post-1850-1210964121_thumb.jpg

post-1850-1210964156_thumb.jpg

post-1850-1210964207_thumb.jpg

1. Nu, merge doar intr-un raport de 4:3, nu pe tot ecranul si doar in stationare.

2. Nu inteleg de ce la unele masini e denumita DTC. E DSC si DTC. Dynamic Stability Control si Dynamic Traction Control. Cauta pe forum la ce sunt bune. Pe scurt, sunt controlul electronic al stabilitatii si al tractiunii. Un inger pazitor... electronic.

3. Nu stiu ce masina are prietenul tau. Masinile mai noi de la BMW aprind pozitile. Cele de pana in 2007, fac ce face si a ta. Nu ai ce face. Relativ la beep, BMW le-a taiat jos si dealerii nu activeaza functia asta. Cred ca in US se poate.

nu romulus, nu stiu cum sa explic. cand activez dtc masina nu mai raspunde asa la kickdown si mi se pare mai turata. rotile din spate nu sint lasate libere efectiv, se simte ca si cum masina ar merge constant cu frana de motor.

chiar nu stiu sa explic, am studiat mult fenomenul.

cert este ca nu mai derapeaza asa tare. am facut un drum de timisoara pe zapada peste gheata cu ea cu cauciucuri de vara. am facut 10 ore dar am ajuns ok :twoup:

Frumoasa masina, dc ai timp poate-i faci o prezentare in Masina mea... :twoup:

Ok, am sa-i fac caci merita !

DTC mergi iarna cu el iti face ca un fel de frana de motor e o functie in + la dsc pentru stabilitate. ajuta mult, am trecut iarna cu brio datorita lui. se simte diferenta.

dynamic drive ai ? :twoup:

Da am si dynamic drive si suspensii reglabile !