Jump to content

Bmw 730d Hartge

gecko

Recommended Posts

insa nu prea are nici o legatura e65 asta cu restul :twoup:

weird

omul este pasionat de bmw si si-a luat cate una dintre cele mai reprezentative pentru el :twoup:

Si nu si-a luat un E65 oarecare, omul a mai platit inca 12500 euro la Hardge.

Cand ii faci o remapare?

In ce consta remaparea?

O mai buna linie de cuplu,cai mai multi. un consum management mai bun. Se poate spune si sub numele de "chip-tuning"

dude masina are mai multi cai decat cei din fabrica si evident s-a facut remapare deja.

Probabil soft-ul este chiar Hartge. :twoup:

mare dilema acum de ce si-a luat ala 730d pe langa m6 si ce mai avea....stricati topicul omului...

ah nu aveam de gand sa zic de rau,a dica nu e de rau doar ca e ciudat.

imi place masinuta insa mie imi placea mult 740-ul... parca avea gecko unul. era mai elegant.

e vorba de gusturi.

mare dilema acum de ce si-a luat ala 730d pe langa m6 si ce mai avea....stricati topicul omului...

ah nu aveam de gand sa zic de rau,a dica nu e de rau doar ca e ciudat.

imi place masinuta insa mie imi placea mult 740-ul... parca avea gecko unul. era mai elegant.

e vorba de gusturi.

Am vrut sa iau de la un prieten un 740d, l-am avut in probe o saptamana, insa avea ceva probleme la cutie si nu l-am luat.

O mai buna linie de cuplu,cai mai multi. un consum management mai bun. Se poate spune si sub numele de "chip-tuning"

dude masina are mai multi cai decat cei din fabrica si evident s-a facut remapare deja.

Probabil soft-ul este chiar Hartge. :twoup:

Da softul este de Hardge. Poze cu masina mea gasiti si pe hardge.de, numai ca in pozele de acolo avea geamurile negre. Cel de la care am luat masina nu a vrut geamuri negre si a dat jos folia, mie mi-ar fi placut.

insa nu prea are nici o legatura e65 asta cu restul :D

weird

omul este pasionat de bmw si si-a luat cate una dintre cele mai reprezentative pentru el :twoup:

dar ce cauta diesel acolo ? isi lua 745i :D

Daca esti asa curios iti pot da numarul lui de mobil sa il intrebi ce cauta 730d printre benzinare !

Pai ce cutii sunt pe 740d? nu e aceeasi cutie?

ba da, dar cica ar cadea astea pe 740, e motorul diferit.

e ca si la ML320 si ML400 de la mercedes. cutia e aceeasi dar pe ML400 cad ca-n veselie, am auzit cat de proprietar cu 3 cutii schimbate in garantie.

stie sa foloseasca cutia.

cine mi-a confirmat faza cu ml400 a lucrat muuult timp la autoklass.

Autoclass?????? :twoup:

Sunt varza, ar trebui sa deschid un nou topic sa va spun ce am patit cu ei !

te cred, nu e vina lor ca cad cutiile totusi ;P

nu ne faci un film cu suta pls? :twoup:

• 2 months later...