Jump to content

BMW 318 - an 2000 Se descuie singura si deschide geamurile si trapa

Recommended Posts

Ce spui tu este descrierea functiei care se activeaza cand apesi lung pe butonul de deschidere de pe telecomanda. Cand faci asta se deschid usile, apoi toate geamurile apoi, daca mai tii apasat, se deschide si trapa.

Deci ceva declanseaza aceasta functie - care este normala - cu exceptia faptului ca la tine se declanseaza fara sa vrei tu asta :twoup: Mai ramane sa gasesti cauza.

PS: Am patit o data ceva asemanator si am descoperit ca aveam in buzunarul de la haina telecomanda 2 de la masina, cu un buton blocat. Cu o telecomanda dezarmam alarma si cealalta o arma la loc. Ajunsesem sa cred ca face cineva misto de mine cu un scanner sau ceva similar :twoup:

Dai jos torpedoul. Desupra este panoul de sigurante. In fata este sertarul de plastic cu 3 lacase. Cel mai mare e pt inchidere, geamuri electrice, stergatoare... Scoti mufele din spate. Scoti cutia de plastic. O deschizi si si gasesti o placa cu circuite imprimate. 2 relee pt geamuri 2 relee pt inchidere. Le desfaci -tai capacul le cureti cu spray sau cumperi unul nou-diferenta e de peste 10 mil

Te referi la "General module control unit" probabil. Acesta are mult mai multe functii insa si nu e recomandat sa umbli in el daca nu stii cu adevarat ce faci.

Oricum, dupa manifestarea defectului nu modulul si nici vreun releu nu pare a fi de vina.

Generale module control unit exact. Si sincer sa fiu nemtii ar merita un sut in fund poate fac un pas inainte si fabrica si ei masini mai fiabile raportand la pretul de cost al masinii si pieselor de schimb. Nu sa fii obligat sa devii expert in reparatii auto. Noroc cu performantele care si alea lasa mult de dorit la motoare mai mici...

Unii spun ca este din General module control unit si alti ca ar fi din broasca (piesa 1) din imaginea de mai sus. Acuma ideea este in felul urmator. Daca tot bag cheia in usa si la deschis se deschide normal si la inchis nu se incuie decat usa soferului, eu personal as tinde sa zic ca este din broasca de la usa. Ma gandeam si eu ... ca oricum nu ma pricep de loc. Dar cine mai stie ... Oricum multumesc la toata lumea care a scris in acest post.

• 7 years later...
salut!si eu am aceeasi problema.incui masina din telecomanda si toate cele 4 geamuri se deschid la maxim.daca incerc sa pun contactul sa le ridic din buton,nu merge.merge doar sa tin apasat pe butonul incuiat din telecomanda,masina se incuie,dar se ridica doar cele 2 geamuri fata.Inrebare:piesa 1,adica broasca,daca o iau de la alta masina,e compatibila?multumesc!!