Jump to content

E60!

paduchele

Recommended Posts

Hi la toti :twoup: .Primul meu topic pe forumul asta.....

Mi-am luat si eu de curand in leasing un E60 Seria 5 .Nici nu au trecut bine doua saptamani ca am patit asa :

1.Furat ventile + capace ventile de la toate cele patru roti.

2.Aruncat cu acetona/lac etc...nu stiu exact inca ce e pe capota de la portbagaj lucru care a dus la distrugerea lacului

de pe vopseaua masinii + farul stanga crapat.

Toate evenimentele astea s-au petrecut in parcarea din fata blocului undeva prin Dr.Taberei.

Acu sper ca in service-urile de la BMW nu patesti ca la altii.....si or sa faca treaba ca altfel ...........

PS: Nici doua saptamani nu au trecut.............Suntem in urma fata de tarile civilizate (VEST) cam cu 30 de ani si nu cred

ca la capitolul mentalitate o sa-i ajungem prea curand.Nu e valabil doar pentru Ro ci mai pentru toate tarile din Est.

thx Romania !

Sper sa piarda toate meciurile din campionatul Europoean ca sigur ala care mi-a vandalizat-o e FAN ROMANIA !!!.

Hi la toti :twoup: .Primul meu topic pe forumul asta.....

Mi-am luat si eu de curand in leasing un E60 Seria 5 .Nici nu au trecut bine doua saptamani ca am patit asa :

1.Furat ventile + capace ventile de la toate cele patru roti.

2.Aruncat cu acetona/lac etc...nu stiu exact inca ce e pe capota de la portbagaj lucru care a dus la distrugerea lacului

de pe vopseaua masinii + farul stanga crapat.

Toate evenimentele astea s-au petrecut in parcarea din fata blocului undeva prin Dr.Taberei.

Acu sper ca in service-urile de la BMW nu patesti ca la altii.....si or sa faca treaba ca altfel ...........

PS: Nici doua saptamani nu au trecut.............Suntem in urma fata de tarile civilizate (VEST) cam cu 30 de ani si nu cred

ca la capitolul mentalitate o sa-i ajungem prea curand.Nu e valabil doar pentru Ro ci mai pentru toate tarile din Est.

thx Romania !

Sper sa piarda toate meciurile din campionatul Europoean ca sigur ala care mi-a vandalizat-o e FAN ROMANIA !!!.

30 ani zici?...io zic ca mai mult...

Intai vreau sa iti spun ca imi pare foarte rau pentru ce ai patit. Nu este vorba ca suntem in urma cu 30 de ani fata de tarile civilizate(desi si asta este adevarat) deoarece acolo nici acum 50 de ani nu se intampla asa ceva, ci mai degraba de lipsa de educatie, prostia si nesimirea care caracterizeaza din nefericire 70% din populatie.Doar arunca o privire la cum conduc majoritatea si uita-te cum se conduce si in germania... in fine.. asta e Romania cu bune(destul de putine) si releeee..

Ce motor are masinuta? Poate reusesti sa pui si niste poze cu ea. Iti doresc sa te bucuri de masina, si la multi km fara alte probleme!

Edited by ryso

Acetona nu face ce ai zis tu, in cel mai rau caz matuieste. Vorba lui Ciupanezu, mai degrama e lichid de frana. Oricum, inchiriaza un garaj daca tot ai masina noua. Merita cheltuiala lunara mai mult decat reparatiile ulterioare....

PS : Voi stiati ca astia la asigurari gen OMNIASIG nu despagupesc pagubele produse de SUBSTANTE CHIMICE ?????

Sa vedeti ce scandal le fac eu astora la BMW,UNICREDIT,OMNIASIG....pai te duci la ei se lauda cu marele lor serviciu blah blah de financial leasing etc(MHS AKA BAVARIA).....si cand colo ? iti pune niste hartii in fata sa le semnezi dar cand colo ? TZEAPA ....

Da recunosc am fost naiv n-am stat sa citesc ce nu mi-au dat ...am zis firma mare firma cu renume pana mea nu or fi chiar asa.....asta e masina UNICREDIT LEASING....o sa pun frumos ca un "ROMAN" autentic ciocanul pe tot portbagajul si pe toata masina ca sa ii usture pe cei de la OMNIASIG daca pentru o pata de lichid de frana sau ce-o fi nu despagubesc..........

PS: scris la nervi...any ideas ? A si poate pentru necunoscatori...."CUI II SARE CAPOTA DE LA MASINA IN MERS SI SPARGE PARBRIZUL DE ASEMENEA NU SE DESPAGUBESTE".OMNIASIG rulz...

o idee ar fi... sa-ti zgarii masina cap coada... sau sa te duci cu "urme de grindina" ca si asa in N a fost grindina la greu, mergi la politie pentru dovada cu poezia invatata de acasa (povestea cu grindina) si cu hartia de la ei mergi la asigurator si te-ai scos

Niste dobitoci ....Ce credeau ca ti-ai aruncat singur lichid de frana pe capota ?,,,Oricum ar fi tot la vandalism intra .,,,,,dupa ce ca cer fransize de 100 E la dauna ..mai fac si figurine ..intr-adevar trebuie citite contractele ...macar poti obiecta !..sau nu semnezi

Nu pune mana pe ciocan, poate nu esti acoperit nici de vandalism...

P.S.: nu te-a obligat nimeni sa alegi Omniasig.

L.E.: @Lifestyle, dovada de la politie are rolul de a putea circula cu masina conform legii, constatatorul de la asigurari are decizia finala.

Da in cazul meu este vorba de vandalism.Si il acopera Omniasig pentru stopul spart.DAR PENTRU SUBSTANTA CARE MI-A BELIT VOPSEAUA NU!!!!!!

ADICA EU MA DUC ACUM LA O MASINA ASIGURATA CASCO O DAU DIN CAP PANA IN PICIOARE CU CE SUBSTANTA CHIMICA VREAU EU SI PROPIETARUL CU TOT CU CASCO VA TREBUI SA-SI REVOPSEASCA PE BANII LUI TOATA MASINA .....VA DATI SEAMA DISTRACTIE ??? OMNIASIG RULZ

PS : Voi stiati ca astia la asigurari gen OMNIASIG nu despagupesc pagubele produse de SUBSTANTE CHIMICE ?????

Sa vedeti ce scandal le fac eu astora la BMW,UNICREDIT,OMNIASIG....pai te duci la ei se lauda cu marele lor serviciu blah blah de financial leasing etc(MHS AKA BAVARIA).....si cand colo ? iti pune niste hartii in fata sa le semnezi dar cand colo ? TZEAPA ....

Da recunosc am fost naiv n-am stat sa citesc ce nu mi-au dat ...am zis firma mare firma cu renume pana mea nu or fi chiar asa.....asta e masina UNICREDIT LEASING....o sa pun frumos ca un "ROMAN" autentic ciocanul pe tot portbagajul si pe toata masina ca sa ii usture pe cei de la OMNIASIG daca pentru o pata de lichid de frana sau ce-o fi nu despagubesc..........

PS: scris la nervi...any ideas ? A si poate pentru necunoscatori...."CUI II SARE CAPOTA DE LA MASINA IN MERS SI SPARGE PARBRIZUL DE ASEMENEA NU SE DESPAGUBESTE".OMNIASIG rulz...

te referi la casco? omniasigul e OK.