Jump to content

Cine are un mecanic super bun de BMW?

stranger

Recommended Posts

Sal am si eu vre-o 3 probleme cu un E46 320CI (mi se abureste parbrizu, imi face un sunet de tras aer fals la motor si mi se aprinde un bec la bord) si nu ii dau de cap, am bagat-o pe tester, imi indica in mare problema avuta dar nu am mecanic care sa sa o repare.. Daca stiti vreun mecanic super priceput de bmw (dar nu dala de stie numa sa puna tester pe ea, sa schimbe ulei si bujii) care a facut motoare, electronica...spunetimi si mie . Fara Bavaria ca am auzit numa de rau de ei, au si preturi mari si mai sunt si departe.

mersi mult

De ce nu mergi la BMW pe DN1 ? Macar ai o garantie...

Ce garantie are?Pleaca cu alte faruri? :)

Glumesc, cred ca acolo ar repara-o cel mai bine insa nu cred ca il primesc cu o masina asa de veche.post-66-1249511877.gif

Sal am si eu vre-o 3 probleme cu un E46 320CI (mi se abureste parbrizu, imi face un sunet de tras aer fals la motor si mi se aprinde un bec la bord) si nu ii dau de cap, am bagat-o pe tester, imi indica in mare problema avuta dar nu am mecanic care sa sa o repare.. Daca stiti vreun mecanic super priceput de bmw (dar nu dala de stie numa sa puna tester pe ea, sa schimbe ulei si bujii) care a facut motoare, electronica...spunetimi si mie . Fara Bavaria ca am auzit numa de rau de ei, au si preturi mari si mai sunt si departe.

mersi mult

De ce nu mergi la BMW pe DN1 ? Macar ai o garantie...

Ce garantie are?Pleaca cu alte faruri? :lol:

Glumesc, cred ca acolo ar repara-o cel mai bine insa nu cred ca il primesc cu o masina asa de veche.post-66-1249511877.gif

cei de la bavaria nu repara masini vechi ? ca m-as duce si eu la ei cu scartzaitul din stalpi.... :)

Cel mai probabil o pun pe tester , si daca nu apare acolo eroare de "scartait la stalpi" iti zic ca n-are nimic masina:)))

Ps: de asta nici nu se uita baietii de la AB la masinile vechi, ca nu se poate diagnostica totul cu 2 click-uri si sunt nevoiti sa iti puna mintea la contributie

Edited by Asgaard

• 1 month later...

Eu as vrea sa merg la Alex ptr ca se tot aprinde mai mereu Check Engine??????

A mai fost cineva la el cu aceasta problema?

As vrea si un nr de tel daca se poate....si unde are service-ul?

Am un bmw 318i din 2006.

Multumesc.

Edited by micky1

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.