Jump to content

Stiri de la BMW

Romulus

Recommended Posts

• Se pregateste un seria 1 M
  • Modelele M se vor indrepta spre supra-alimentare
  • Se pregateste un seria 5 PAS si un seria 3 PAS
  • Productia majora va ramana in Germania
  • Se renunta la motorul V8 diesel, cred ca E65 745d avea asa un motor
  • Gran Turismo CS va intra in productie in 2012
  • Se pregateste un City Car, pozitionat sub Mini si seria 1

- preluate din AMS Romania Iunie 2008

• Se pregateste un seria 1 M
  • Modelele M se vor indrepta spre supra-alimentare
  • Se pregateste un seria 5 PAS si un seria 3 PAS
  • Productia majora va ramana in Germania
  • Se renunta la motorul V8 diesel, cred ca E65 745d avea asa un motor

• Gran Turismo CS va intra in productie in 2012
  • Se pregateste un City Car, pozitionat sub Mini si seria 1

- preluate din AMS Romania Iunie 2008

CS:-ul aiaiiai.. apare dupa ce au anuntat ca M-urile se duc spre supra-alimentare, va dati seama ce Motor au sa puna pe CS ?

Numai lucruri bune anunta BMW :twoup:

Edited by Lifestyle

Progressive Activity Sedan - ceva gen Audi All Road. Un sedn break, inaltat, pregatit pentru off-road finut si cu interior modular.

scuze de offtopic ...acel gen de masini de la Audi gen allroad nu mi-au placut niciodata, mai bine un SAV si gata, dar daca s-au gandit sa le faca sigur sunt piete si clienti si pentru genul acela de masini, mie nu imi plac :twoup: (x3 -ul nu mi se pare ca seama cu allroad, daca cumva sunt aceiasi clas aimi cer scuze , in cazul asta nu imi plac audi :twoup: )

Edited by paco_wonderboy

Progressive Activity Sedan - ceva gen Audi All Road. Un sedn break, inaltat, pregatit pentru off-road finut si cu interior modular.

scuze de offtopic ...acel gen de masini de la Audi gen allroad nu mi-au placut niciodata, mai bine un SAV si gata, dar daca s-au gandit sa le faca sigur sunt piete si clienti si pentru genul acela de masini, mie nu imi plac :twoup: (x3 -ul nu mi se pare ca seama cu allroad, daca cumva sunt aceiasi clas aimi cer scuze , in cazul asta nu imi plac audi :twoup: )

Este normal sa scoata pe piata asa ceva.

Insa eu nu mi-as cumpara. :D

Partea cu supraalimentarea suna cel mai interesant.

• 1 month later...

iata : "Oficialii BMW au anuntat prezentarea la Salonul Auto de la Frankfurt in 2009 a noii serii V. Modelul va fi un Progressive Activity Sedan (PAS), iar rezervarea literei V pentru noua serie este similara cu numirea modelelor SUV cu "X" sau modelelor sport cu "Z".

BMW a dezvaluit chiar si motorizarile noului model, 4 deocamdata: un turbodiesel de 3.0 litri (245 CP), un twin-turbo diesel de 3.0 litri (300 CP), un twin-turbo pe benzina de 3.0 litri (de asemenea 300 CP) si un V8 pe benzina de 4.0 litri (408 CP) cu un cuplu maxim de 600 Nm.

Noul model BMW va prelua linia de design de la recent lansatul X6, si va avea posibilitatea alegerii intre tractiune spate sau integrala."

post-7827-1214650903_thumb.jpg

Acu depinde.... personal nu sunt fan al marcii Audi dar din p meu de vedere ei ar fi cam singurii in acest moment ce le fac celor de la BMW o concurenta adevarate pe segmentul lor... Audi a investit foarte mult in imagine, foarte multe filme noi, seriale, media etc sunt sponsorizate de audi si au si cu ce.... desi personal nu sunt pe gustul meu tin sa cred ca marca audi este per total ceva mai populara ca bmw