Jump to content

tapiterie plafon - bmw e36

mariusleciu

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Am retapitat si eu in urma cu 3 luni plafonul cu piele neagra la un E36 318 TI compact din 97 si rezultatul a fost mai mult decat ok. Totul a durat cca. 4h cu demontat si montat la loc. Am folosit imitatie de piele cumparata de la un magazin de tesaturi si 1,1/2 l de perlandez. Mentionez ca am gasit o imitatie destul de grosuta si foarte moale in acelasi timp.

Pentru cei care vor sa isi personalizeze interiorul si au bani de investit in masini le recomand 3 siteuri pe care le-am gasit pe net si care mi s-au parut destul de utile :aici aici si aici . Mentionez ca nu am nici o legatura cu aceste 3 site-uri sau cu persoanele care isi desfasoara activitatea prin intermediul lor si rog a nu se considera reclama.

• 3 weeks later...
Am retapitat si eu plafonul si stalpii fata/spate in imitatie de piele neagra,problema acum e ca manerele si parasolarele sunt gri.M-am gandit sa le vopsesc negre,credeti ca o sa tina sau se cojeste in timp vopseaua?

Am retapitat si eu plafonul si stalpii fata/spate in imitatie de piele neagra,problema acum e ca manerele si parasolarele sunt gri.M-am gandit sa le vopsesc negre,credeti ca o sa tina sau se cojeste in timp vopseaua?

se gasesc de cumparat si parasolare si manere de culoare neagra iar daca vrei sa le vopssti, trebuie sa le pregatesti bine inainte si sa folosesti vopsea pentru plastic

dar mai bine cred ca este sa le cumperi pentru ca nu cred ca o sa dea bine cu ele vopsite

eu am vopsit numai manerele negre, dar inainte pregatite bine.

Parasorarele le-am cumparat negre.

Salut,cum adica pregatite bine?Parasolarele le-ai cumparat de noi sau sh?Si cat au costat?Merci

inainte de a fi vopsita o suprafata trebuie pregatita pentru vopsira ,asta insemnand ca acea suprafata se degreseaza., finisesza, curata

iar parasolarele le am de la un prieten care si-a dat masina la dezmembrari

Edited by bogdan_marian

• 2 months later...
si eu am retapitat singur scaunele fata ,bancheta spate ,volanul, fetele de usi si saculetii de la frana de mana si schimbator tot cu imitatie de piele.mai am plafonul si as vrea sa stiu si eu CarcaBot cu ce ai lipit imitatia pe plafon si dak ai prb cu ea,adica dak s-a dezlipit fiind destul de grea . o sa revin si cu poze. Edited by ph_94_bgd

La mine au intrat 3,5 l de prelandez tot cu stalpii fata/spate.Chederul de la trapa prima data l-am vopsit dar se vedea urat diferenta de culoare asa ca l-am imbracat si pe el in acelasi material,mi-a luat aproape o zi intreaga,dar a meritat.Dupa aproape 3 luni nu s-a dezlipit deloc.

post-26587-1256932445_thumb.jpg

post-26587-1256932484_thumb.jpg

post-26587-1256932505_thumb.jpg

• 1 month later...
Eh, m-am gandit ca ar fi vreo sansa sa vrei asta.

Aia... sincer nu stiu. Nu am vazut vreun semn cum ca s-ar da jos... nu am incercat, o fi lipita, nu am vazut suruburi.

stai linistit k partea aia nu ai cum sa o dai jos pt k e lipita din fabrica la cald cu un fel de nituri de plastic p care dak le-ai rupt nu le mai pui la loc decat dak ai masinarie speciala pt nituit plastic.eu mi-am imbracat poartea aceea a usii tot in imitatie d piele dar am scos materialul textil care era si in portiunile respective am "cracanat"( cu atentie sa nu se rupa niturile) portiunea respectiva am dat cu prenandez si am bagat marginile pe unde erau si marginile materialului textil.

Eh, m-am gandit ca ar fi vreo sansa sa vrei asta.

Aia... sincer nu stiu. Nu am vazut vreun semn cum ca s-ar da jos... nu am incercat, o fi lipita, nu am vazut suruburi.

stai linistit k partea aia nu ai cum sa o dai jos pt k e lipita din fabrica la cald cu un fel de nituri de plastic p care dak le-ai rupt nu le mai pui la loc decat dak ai masinarie speciala pt nituit plastic.eu mi-am imbracat poartea aceea a usii tot in imitatie d piele dar am scos materialul textil care era si in portiunile respective am "cracanat"( cu atentie sa nu se rupa niturile) portiunea respectiva am dat cu prenandez si am bagat marginile pe unde erau si marginile materialului textil.

Am rezolvat destul de simplu cu fetele la portiere http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=59226

arata rau parerea mea, ce nu ai dus-o la un tapiter?

On Topic: eu cand mi s-a dezlipt panza de pe plafon, am umplut o siringa cu ceva lipici(nu-mi aduc aminte acuma exact) si cu un ac destul de maricel ca sa treaca lipiciul, dar destul de mic ca sa nu lase gauri am pompat lipici intre panza si tavan dupa care am pitit panza

nici nu se stie ca a fost dezlipit