Jump to content

E82 2008

MMarkus

Recommended Posts

Acum nu va inteleg nici eu, e adevarat ca felul in care a spus Poiuyt "masina de domnisoare" e ceva care sa-ti raneasca orgoliu, dar Poiuyt e doar invidios pe masina, banuiesc ca el are o masina care e incomparabil mai slaba ca a ta! Seria 1 are toata tehnologia stransa pe parcursul a multor ani! Eu o sa-mi cumpar seria 1 IN PRIMUL RAND PT CA Este O MASINA CARE SE IMBINA CU PERSONALITATEA MEA, apoi pentru ca nu vezi orice "gipsi" in ea, apoi pentru ca sa ai un motor de 163 sau 204 in cazul lui MMarcus pe 1400-1500kg nu e de ici de colo, manevrabilitate, tractiune spate..singura din gama cu astfel de tractiune, imbina f bine dorintele unui om de oras! (Poiuyt are un 320 150 cai din 2004, incomparabil la tot cu masina lui MMarcus <_< il roade)

Faza cu masina de domnisoara, eu am vazut zeci de femei care "muncesc" pentru masinile lor in M6, ar trebuii ca sa caracterizam M6 masina de domnisoare?

E de gandit ... si pana la urma , nu domnisoarele isi aleg masinile, i le fac cadou parintii prietenii...MASINI ALESE DE BARBATI...GUSUTIR DE BARBATI...deci ele conduc intr-un fel masinile barbatilor...cati posesori de bmw sunt de sex feminin pe acest forum...2-3? sa fim seriosi!

Revenind la thread...2.0 204 cai diesel biturbo...spune cam tot! superba oricine s-ar dori o astfel de masina! bafta

Edited by tiger1

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

"nici nu cred ca ti-ar place un asa BMW (de domnisoare)"

Imi place ,dar nu imi dorec unul, pt ca o consider masina de domnisoare,trebuie sa fi o "papusica " sa conduci caroseria aia pe sosea.. <_<

de la bmw in momentul de fata imi doresc ori un e60 2008-2009 535d 286cai,ori un x6 acelasi motor..ca bani e diferenta de 20 de mii de euro intre ele ,fiind achizitionate de noi (0 km),cum a fost si e46-le cumparat ...depinde si de optiuni

Edited by POIUYT

Sunt niste BBS-uri pe 19".

Dupa ce o inmatriculeaza, am sa fac niste poze extra intr-o locatie mai interesanta, inclusiv interior.

P.S. e Individual 335-u, culoarea nu e neagra la exterior. E un negru care bate spre violet. Foarte tare culoarea :)

Foarte tari jantele de pe seria 3 :bashwall: <_<

Ce e rau in fraza " e o masina frumoasa ,dar se potriveste de minune unei domnisoare "...?! <_<

cat off topic generat inutil ..zau..

eu mi-am luat masina noua 30 mii de coco a costat la BAvaria...am facturi...so !? urmatoarea va fi tot noua..insa nu inteleg care e problema ...seria unu va fi si va ramane cea mai ieftina din gama bmw...

p.s. am mai intrebat ,dar tot nu am inteles...vulpea ,mananca struguri?!

Edited by POIUYT

Cateva citate din POIUYT

pe mine m-a afecteaza criza...

mie imi spui...eu vroiam sa imi iau X6 3.5d ..se pare ca o sa tin bani la ciorap... ninja.gif

o sa imi ajunga remaparea la e46 320d

Pui pe spate 325 si ai schimbat si masina anul asta,ca vorba aia ce conteaza 20 mi de coco.

Frumoasa masina ta MMarkus.Nu prea mai exista termenul de masina de domnisoara.cum s-a scris si mai inainte,masinile conduse de femei sunt alese de barbati[in mare parte].de la seria 1 la x6,de la mini cooper la range rover,de la a3 la q7 am vazut femei conducandu-le.in zilele noastre nu mai are cuvant decat banul.ai banii-ai ce masina vrei,indiferent de model. <_< in fine..

MMarkus cum se prezinta pielea-in special de la scaunul soferului,dupa 8luni de cand ai masina?ce consum ai in oras?

Multumesc multumesc, la urma urmei, n-am ce-i face, el va ramane cu frustrarea iar eu ma voi chinui cu masina asta de domnisoare...

MMarkus cum se prezinta pielea-in special de la scaunul soferului,dupa 8luni de cand ai masina?ce consum ai in oras?

Pielea sa sti ca datorita culorii are nevoie de curatare si extra primeste tratament special cel putin o data pe luna. Nu observ nici cea mai mica degradare la suprafata / partile vizibile, deci e totul ok. O sa fac poze dar cand ma intorc din lume.

Legat de consum, am postat aici un test in exterior. In oras ma invart in jurul cifrei 7l/100km, in functie de picior. Nu mai mult de 9. ( cand e trafic de trafic si se circula bara la bara )

Edited by MMarkus

E super masina si eu am vrut sa cumpar seria 1 dar mi s-a parut mica la interior, mai exact de la sofer daca intindeam mana o puneam pe usa din dreapta! e90 e mult mai mare in interior! Dar daca pe tine te multumeste spatiul interior, e ff bine , masina oricum e de vis! s=o stapanesti sanatos!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Merci pentru variante Ciupanezu dar simt nevoia sa imi cer scuze ca nu am fost foarte concis cand am spus ce vreau...

Ma intereseaza alternative ca produs nu ca pret... Daca e sa iau modelul acela, garantat il voi lua prin dealer din RO.

Scuze pt. timpul pierdut.