Jump to content

Posibilitati modificare interior 5-ar

foxygen

Recommended Posts

Servus,

Cel tarziu pe 20 iunie voi fi posesorul unui 525da oct. 2002. :twoup:

Il iau de la un prieten (primul propietar) la un pret bun si pentru ca masina o stiu bine.

Omu a avut mare grija de ea: tinuta in garaj, revizii la timp numa la AB, fara accidente grave.

In schimb nu-mi place interiorul... Este pe verde inchis cu "bordura" negru grafit.

Ma gandeam ca sa fac barem o schimbare a ornamentelor cu ceva pe lemn (mahon, am gasit la dezmembrari)

Se schimba greu ornamentele astea? Sunt lipire sau sunt cu sistem "click"?

Cu stima,

FO2

Tragi usor de ele, au un fel de dibluri prinse de fata de usa iar pe trim ai un fel de suruburi care intra in ele.

Edited by Calin78

Tragi usor de ele, au un fel de dibluri prinse de fata de usa iar pe trim ai un fel de suruburi care intra in ele.

Aha adica cu click-ere. Toate ornamentele sunt asa, chiar si alea de pe bord?

Dar cel din zona schimbarorului cred ca este lipita cumva...

A mai facut cineva povestea asta cu inlocuitul ornamentelor si cam ce probleme a intampinat?

Ca sa nu o bag pe aia cu modificatul la tot interoirul! :twoup:

Toate ornamentele sunt asa, chiar si alea de pe bord?

Dar cel din zona schimbarorului cred ca este lipita cumva...

La e39 toate sunt cu click-ere sau cum le zice, inclusiv alea de pe bord.

La schimbator este fixat cu un surub in parte stanga sus si cu doua suruburi in spate la cotiera. Grija la conectori cand o tragi in sus.

LE:acum am vazut ca-i automata, eu am demontat la a mea care-i manuala. Deci nu stiu cum se desface la automata dar cred ca-i cam la fel.

Edited by Calin78

Da, uitasem de o documentare pe youtube. Merci!

Hamm..., da acuma vad eu ca su nuca de pe schimbator are ormanent. Pe asta cum o mai schimb?!? :twoup:

Si cu ornament metalic (alu.) cred ca ar da bine...

Daca a mai cumparat careva ornamente ptr. schimb poate sa-mi zica cam la ce pret la dus?

Am gasit si niste preturi. Cu 200E ai ormanente cu alta nuanta, de la alt 5-ar.

Ciupanezu-le o intrebare: dupa vopsirea ornamentelor le-ai dat si un lac ceva, sau sunt destul de rezistente la zgarieturi si fara?

Le-ai vopsit singur sau la un centru specializat? E o zona cu negru la piesa deasupra casetofonului, acolo sunt curios cum s-a procedat (acoperire cu scoci inainte de vopsire?).

:twoup: nu ma mai liati asaa.... In mare stiu si eu sa dau un "spray", dar altfel ies cand le faci la un centru specializat.

Asadar de aia doream amanunte.

Daca vroiam sa "redecorez" to intrtiorul foloseam o petarda si o cutie de vopsea (ca Mr. Bean) :twoup:

Merci oricum tuturor de sfaturile date.

Am gasit si niste preturi. Cu 200E ai ormanente cu alta nuanta, de la alt 5-ar.

Ciupanezu-le o intrebare: dupa vopsirea ornamentelor le-ai dat si un lac ceva, sau sunt destul de rezistente la zgarieturi si fara?

Le-ai vopsit singur sau la un centru specializat? E o zona cu negru la piesa deasupra casetofonului, acolo sunt curios cum s-a procedat (acoperire cu scoci inainte de vopsire?).

Vreau sa ma duc sa le lacuiesc la acelasi vopsitor, nu ma costa nimic.

Inca nu s-au zgariat dar in timp sigur se vede diferenta.

O sa foloseasca un lac mat.

Partea cauciucata de pe ornament a fost izolata cu scotch.

M-a costat 200 Ron vopsirea ornamentelor si 300 Ron maciulia de la schimbator.

Nuanta este chrom matt.

:twoup: nu ma mai liati asaa.... In mare stiu si eu sa dau un "spray", dar altfel ies cand le faci la un centru specializat.

Asadar de aia doream amanunte.

Daca vroiam sa "redecorez" to intrtiorul foloseam o petarda si o cutie de vopsea (ca Mr. Bean) :twoup:

Merci oricum tuturor de sfaturile date.

Nu merita sa le faci singur dintr-un motiv evident: in lipsa unei cabine de vopsit, mici particule de praf ar ramane pe ornamente.

Pentru 200 Ron economisiti chiar nu merita sa faci o treaba de mantuiala.

Edited by Ciupanezu