Jump to content

Cauciucuri vara

Myx

Recommended Posts

Eu folosesc TOYO de iarna pe E46 si au aderenta foarte buna. Am prins o singura data zapada anul asta si impresia a fost foarte buna. Astept mai multa zapada ca sa testez in diferite situatii. Ce pot sa spun cu certitudine e ca nu sunt zgomotoase pe uscat. 4 buc 205/55/R16 1500RON. De vara am sa achizitionez tot TOYO, modelul prezentat mai sus. Cred ca sunt cam la acelasi pret.

184058[/snapback]

Toyo proxes e la 500 ron bucata ..cel putin asa am gasit eu ..dar mai trebuie cautat :blink:

daca intr-adevar nu sunt zgomotoase ..si pe mine ma bate gandul !.

Edited by myxage

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

205-55-16 

dar mai trebuie cautat ..la 4  bucati sigur se gaseste o  oferta ceva mai buna :blink:

184341[/snapback]

vezi ca au super oferte niste baieti pe dudesti - pe stanga cum vii dinspre vitan mall spre mihai bravu, la cca 100 m inainte sa ajungi in mihai bravu - nu mai stiu cum ii zice firmei

au super oferte si cam tot ce vrei

vezi ca au super oferte niste baieti pe dudesti - pe stanga cum vii dinspre vitan mall spre mihai bravu, la cca 100 m inainte sa ajungi in mihai bravu - nu mai stiu cum ii zice firmei

au super oferte si cam tot ce vrei

184784[/snapback]

am vazut undeva pe Crangasi o oferta azi ..3+ 1 gratuit la orice marca de cauciuc !...Maine fac o verificare ...

Deci , oferta exista sau nu ? As fi si eu interesat !

186879[/snapback]

exista .. scrie mare clar un banner ...e chiar dupa reprezentanta Ford ..pe dreapta ..( in sensul spre Sir ).o vulc ..Nu stiu exact ce si cum eu nu am apucat sa opresc trec mereu doar pe partea :blink: cealalta !..scrie ca e oferta valabila la orice marca ....La oferte recomand la toata lumea sa verifice DOT-ul ...M-am ars odata cu un cauciuc din 98 prin 2005

Edited by myxage

Am fost weekendu asta la Sinaia si am urcat la cota 1400. Masina e echipata cu TOYO Snowprox, anvelope de care sunt foarte multumit dupa ce am vazut ce bine se comporta pe zapada. Pe drum spre cota 1400 erau masini oprite care-si montau lanturi(tractiune fata). Am oprit sa-i intreb care-i treaba, ma gandeam ca e drumul mai greu sus dar nici vorba, aveau anvelope all weather. Am plecat de pe loc in rampa de cateva ori fara probleme. Intradevar ajuta si sistemele electronice. Asta e un test relevant pentru anvelope de iarna. S-au dovedit a fi PREMIUM.

Am inteles , sa vad cum stau cu finantele.....ori sh pe la 200-250 euro maxim ori la 500 astea !

191810[/snapback]

Nu te incurca cu second mai ales de vara. ai viata in mainile tale. poate n-ai fost niciodata in situatie de criza ca sa realizezi cat de mult ajuta niste anvelope bune. De iarna merg pt ca circuli cu viteze mici.