Jump to content

Recommended Posts

salut,

va rog sa ma ajutati intr-o mica problema.

la 118 d al nevestemii mi-a aparut de duminica pe display_ul navigatiei "tyre puncture".

in fine, am runflat, dar, intr-adevar era cam 1,8 pe roata spate dreapta.

si, totusi, de duminica continua sa-mi apara acel mesaj.

pls, poate ma puteti ajuta... sa-mi resetez calculatorul sau, ce sa fac? :twoup:

Credca ai inteles gresit conceptia de runflat, si runflat-ul daca e gaurit, trebuie sa-l repari/schimbi atata ca poti circula cu ea in conditia in care este, avand peretii ranforsati. Computerul te anunta ca roata se dezumfla.. nu ai ce reseta, trebuie rezolvata roata..

dupa ce se inlocuieste anvelopa sau se reface presiunea (depinde din ce cauza ai aceasta pierdere de pres) in roti acel martor care indica o posibila pana se reseteaza, depinde de configuratia masinii si de anul de fabricatie..la unele modele exista pe consola un buton cu simbolul respectiv care se apasa in continuu cu contactul pus si cu masina in stationare pana se reinitializeaza..sau se reseteaza din maneta de semnalizare unde intrii in meniul masinii sa vezi info service sau daca ai I-drive exista in info service sectiunea RPA de unde se reseteaza acel martor..cel mai bine e sa studiezi manualul de utilizare al masinii unde iti explica in detaliu cum se procedeaza.Spor!

ms bimmer_girl , masina este din 2006, mi-a mai spus cineva ca s-ar reseta singur... cand mi-am schimbat placutele, a trebuit resetat manual. in manual nu scrie de ex, cum se reseteaza in cazul schimbarii placutelor, mi-a spus cineva cum se face. :twoup:

Lifestyle: cred ca am inteles notiunea de runflat, am specificat ca este acest model pt ca am continuat merg cu ea, nu se lasase deloc. am mai facut pana cu unul din cauciucuri si se lasase putin, cu toate ca aveam in el un cuisor destul de mare. cand mi s-a mai intamplat, abia luasem masina si chiar nu mai tin minte cum s-a rezolvat problema. Ma dusesem la shama din militari (bucuresti :D ), acolo am rezolvat pana (mea) :twoup:

Edited by lullu

• 4 weeks later...
ms bimmer_girl , masina este din 2006, mi-a mai spus cineva ca s-ar reseta singur... cand mi-am schimbat placutele, a trebuit resetat manual. in manual nu scrie de ex, cum se reseteaza in cazul schimbarii placutelor, mi-a spus cineva cum se face. :twoup:

Lifestyle: cred ca am inteles notiunea de runflat, am specificat ca este acest model pt ca am continuat merg cu ea, nu se lasase deloc. am mai facut pana cu unul din cauciucuri si se lasase putin, cu toate ca aveam in el un cuisor destul de mare. cand mi s-a mai intamplat, abia luasem masina si chiar nu mai tin minte cum s-a rezolvat problema. Ma dusesem la shama din militari (bucuresti :D ), acolo am rezolvat pana (mea) :twoup:

Si eu am avut problema asta si am reusit sa resetez pana la urma. Daca mai e nevoie spunemi si iti zic exact cum am facut eu (118d din 2006)