Jump to content

new car ....Myx reloaded

Myx

mai bine sau mai rau !, 320 versus 316 ...aspect si motorizare  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A venit si momentul sa o schimb dupa ce 1 an si 6 luni a fost preferata mea ...

noul ride .....

BMW 320 D 150 HP

fab 04\2004 , KM 117 500 ,

optiuni ,,,,,Scaune sport mixte piele , textil incalzite ,

Sunet HK , navigatie mica ...cu magazie 6 CD ,

Car kit cu bluetooth (care a fost o surpriza placuta ..e f comod si util )

jante si anvelope noi 225/50/16 GY F1

DSC , Plafon negru , Volan sport cu comenzi ...Senzori lumina si ploaie

Ajunge cu vorba ..Poze

ADI,amandoua sunt frumoase.Cea noua este cu optiuni mai multe,dar MYX-ul avea ceva frumos.Sper sa ai grija si de aceasta cel putin la fel de mult cum ai avut si de cea neagra.Sa o stapanesti sanatos,sa iti aduca bucurii si sa nu ai evenimente cu ea!

Bafta multa!

Edited by eu_un_baiat

Arata ft bine masina! Cum ti se pare sistemul HK? Acum suntem 2 pe forum (cu sedan HK)...

PS: Cred ca linia cromata a fost adaugata dupa! Stiam ca este imposbil sa comanzi masina cu ea decat daca ai 6 cilindrii! Si e 320 D... :twoup:

Edited by Alexxx

PS: Cred ca linia cromata a fost adaugata dupa! Stiam ca este imposbil sa comanzi masina cu ea decat daca ai 6 cilindrii! Si e 320 D... :twoup:

Io cred ca initial masina a fost 330i, dar i-au schimbat nemtii motorul. :twoup:

Pana mea, niciodata n-am inteles de ce diesel-urile sunt intotdeauna mai dotate. Ciudati rau nemtii astia...

Ce e asa ciudat?

Se numeste pachet crom optiunea si se poate pune pe orice motorizare :twoup:

Edited by alexandru_83

e misto.....de ce nu ti-ai luat frate un 2.5i?....uufff.....

las' ca-i buna si asta :twoup:

bmw fara optiuni nu prea-mi place ..tot ce am gasit numai petarde ..ies scumpe ..mai mult de atat nu am vrut sa cheltui pe masina ..Asta e ...trag de ea ...macar are cam tot ce mi-am dorit si chiar ceva mai mult ..amluat-o de la cineva care a avut grija de ea si e pasionat ca si noi ...Am pus multe poze cu interior ca sa vedeti starea fizica ..Nuare zgarieturi Pielea nu e roasa ..se vede ca masina nu este uzata ..ceea ce FFFFFF rar la o masina in Ro ...omul incetinea grav la fiecare denivelare si nu o facea sa ma impresioneze pe mine .. pretuia masina si asta e important ..

personalizarea urmeaza ...dar mai stau putin ..sa iau o gura de aer ,..,:twoup: ... ..macar cu interiorul am scapat ...

Pana mea, niciodata n-am inteles de ce diesel-urile sunt intotdeauna mai dotate. Ciudati rau nemtii astia...

Ce e asa ciudat?

PS: Cred ca linia cromata a fost adaugata dupa! Stiam ca este imposbil sa comanzi masina cu ea decat daca ai 6 cilindrii! Si e 320 D... :)

Se numeste pachet crom optiunea si se poate pune pe orice motorizare :D

......si eu am adaugat-o after...pe un amarat de 320d :twoup: , din ala cu 4 cilindri lesinati......atat mi-am putut permite, nu a fost decat 600euro la AB.....bine, i-am convins cu greu sa-mi vanda o astfel de line chrome, argumentandu-mi ca nu poate venii pe un diesel ci doar pe benzine de cel putin 2000cc si obligatoriu cu 6 cilindri.....

e misto.....de ce nu ti-ai luat frate un 2.5i?....uufff.....

las' ca-i buna si asta :D

bmw fara optiuni nu prea-mi place ..tot ce am gasit numai petarde ..ies scumpe ..mai mult de atat nu am vrut sa cheltui pe masina ..Asta e ...trag de ea ...macar are cam tot ce mi-am dorit si chiar ceva mai mult ..amluat-o de la cineva care a avut grija de ea si e pasionat ca si noi ...Am pus multe poze cu interior ca sa vedeti starea fizica ..Nuare zgarieturi Pielea nu e roasa ..se vede ca masina nu este uzata ..ceea ce FFFFFF rar la o masina in Ro ...omul incetinea grav la fiecare denivelare si nu o facea sa ma impresioneze pe mine .. pretuia masina si asta e important ..

personalizarea urmeaza ...dar mai stau putin ..sa iau o gura de aer ,..,:P ... ..macar cu interiorul am scapat ...

e frumusica si plina de optiuni....cel mai mult im place culoarea....vis-a-vis de motorizare ce pot sa zic, eu unu' m-am cam saturat de diesel dar nu zic ca este o motorizare proasta, dimpotriva e super misto daca ai de gand sa mergi mai tranquilo, si "tine cu casa" :twoup: ......oricum, am votat MYX...no offence :D

Eu stiam ca bmw nu pune PACHETUL CROM decat pe BMW-uri cu 6 cilindrii sau mai sus! De exemplu un bun prieten (a venit la intalniri) cu E92 320D a vrut sa comande masina cu pachet crom! Raspuns AB: NU se poate. Pai platesc. Pai nu se poate decat daca se cumpara o masina cu motorizare in 6 cilindrii! Stiam ca aspectul asta nu e nou si de din totdeauna nu s-a montat PACHET CROM crom pe 316, 318 si 320 D!

Acum nu stiu... :twoup:

@Lifestyle: Sistemul HK apare la prezentarea masinii mele pe forum iar intentia nu e sa stie X sau Y pentru ca majoritatea au vazut la intalniri!

@alexandru83: Probabil nu era un CD tras bine sau nu ai ascultat o melodie care sa-l puna in valoare. Se aude de mii de ori decat sistemul stock ! Nu suporta comparatie! Este aproape cum ai avea statie si subwoofer in portbagaj!

Dar repet: Trebuie sa fie si o anumita muzica: Unele melodii se aud cam la fel cam pe orice sistem! :twoup:

Edited by Alexxx