Jump to content

new car ....Myx reloaded

Myx

mai bine sau mai rau !, 320 versus 316 ...aspect si motorizare  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Am ascultat si eu sunetul din masina lui myxage.Se aude un pic mai bine decat cel stock,dar nu m-a dat pe spate.... :twoup:

trebuia sa stai in spate ..hahah :twoup:

Pai in spate am stat :D

Era incet ma ..auzeam motorul ...

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stiam ca aspectul asta nu e nou si de din totdeauna nu s-a montat PACHET CROM crom pe 316, 318 si 320 D!

Acum nu stiu... :twoup:

Vezi pe mobile.de 318d/320d din 2004 cu pachet crom.Mai ales cele lifestyle edition cum e si a lui myxage :twoup:

Si a mea este Edition Lifestyle,dar nu am linia cromata la geamuri...poate nu a cerut neamtul :D In rest am grilele,ornamente de la praguri si ceasurile de bord....

Edited by alexandru_83

@alexandru83: Probabil nu era un CD tras bine sau nu ai ascultat o melodie care sa-l puna in valoare

Probabil... :twoup:

Stiti cumva daca pot face Casco fara sa fie inca in circulatie pe numele meu ?

Am cautat pe Mobile.de si intr-adevar...pe Lifestyle cred ca s-a facut exceptie!

Dar sunati acum la AB sau MHS si cereti 320 D sau i (acum 320 i e tot in 4cyl) si spuneti ca vreti linie cromata! Or sa spuna ca nu este posibil! :twoup:

Am cautat pe Mobile.de si intr-adevar...pe Lifestyle cred ca s-a facut exceptie!

Dar sunati acum la AB sau MHS si cereti 320 D sau i (acum 320 i e tot in 4cyl) si spuneti ca vreti linie cromata! Or sa spuna ca nu este posibil! :twoup:

se mai uita si la om cand fac misto de el......

scuze de offtopic

Am sa te rog sa-i spui asta in fata prietenului meu cu 320 D E92 care a venit de 2 ori la intalniri! De mine inca n-a facut nimeni de la AB misto! :twoup:

PS: Am sa-i spun eu oricum... :D Mi se pare foarte tare faza ! :twoup:

Scuze de off topic!

Edited by Alexxx

Am ascultat si eu sunetul din masina lui myxage.Se aude un pic mai bine decat cel stock,dar nu m-a dat pe spate.... :twoup:

HK pe BMW e sub un sistem audio mediu de pe Opel sau Peugeot, nu mai vorbim de Audi. pacat

asigurarea Casco se poate face fara probleme pe numerele actuale, dupa schimbarea numerelor se face o nota care se ataseaza contractului de asigurare.

HK e un sistem foarte bun, dar nu in BMW. ar trebui sa auzi un JBL in Peugeot

Nu vreau sa te supar ... dar i-ati un Pegeut atunci ...

Am ascultat sistemu si intr-un X5 si in E46 .. mi-a placut foarte mult si de atunci mi-am luat gandu de la statii si woofere

P.S. Am spus placut la ureche ... nu neaparat spargeri de geamuri (alea nu imi plac)

Edited by Lt.Powell

am avut 607 timp de 2 ani.

nu se pune problema sa imi iau o masina sau alta ci doar sa nu avem ochelari de cal.

pentru mine HK in BMW nu are nici o valoare. mult mai ok este o statie + boxe & sub

Edited by cat

nu se pune problema sa imi iau o masina sau alta ci doar sa nu avem ochelari de cal.

Ti-am zis sa nu te superi :twoup:

Este doar parerea mea ... iar muzica HK dintr-un BMW mie personal imi satisface complet urechea ... in sensul ca nu mi-ar trebui ceva mai mult

Am ascultat si in A6 sistemu' lor si in noul Passat si tot BMW imi place cum suna ...

Am sa te rog sa-i spui asta in fata prietenului meu cu 320 D E92 care a venit de 2 ori la intalniri! De mine inca n-a facut nimeni de la AB misto! :D

PS: Am sa-i spun eu oricum... :D Mi se pare foarte tare faza ! :twoup:

Scuze de off topic!

e timp si pt tine nu dispera.......si cine e prietenul tau? :twoup:

Scuze de off topic

Va mai certati mult !!?..clar e mai bine cu el decat fara ..Si aia e ...ca optiune OEm ..e tot ce ne da BMW mai bun la E46 ...Asa ca eu unul ma bucur ca il am ..chiar nu simt nevoia sa ma mai gandesc la vreun upgrade de sound :twoup: Edited by myxage

Ti-am zis sa nu te superi :D

Este doar parerea mea ... iar muzica HK dintr-un BMW mie personal imi satisface complet urechea ... in sensul ca nu mi-ar trebui ceva mai mult

Am ascultat si in A6 sistemu' lor si in noul Passat si tot BMW imi place cum suna ...

nu am de ce sa ma supar :twoup:

doar ca din 607 am trecut direct in E39 / E46 si mi-a lipsit sunetul. dar au fost multe altele care au compensat :twoup:

Edited by cat

Va mai certati mult !!?

chiar nu simt nevoia sa ma mai gandesc sa vreun upgrade de sound :twoup:

1.Nu mai, gata :D

2. :twoup:

Inca o data sa o folosesti sanatos ...

P.S. am votat ambele

ma bucur ca va plac. ambele ...Momentan vanez fostele jante ..dar se pare ca ele au vandut masina ..Asta e ...

Bravo Adi, o alegere buna. Bine ai venit printre tractoristi :twoup:

Pachetul Chrome il am si eu pe "Locomotiv" (nu cred ca o sa uit niciodata expresia asta :twoup: ), deci se poate.

Cat despre HK, pentru un sistem OEm e mai mult decat ok. La fel si Bose de pe Audi si altele asemenea. Insa sa nu exageram, aceste sisteme nu pot emite pretentii Hi-Fi... dar daca l-as fi avut pe masina as fi fost super multumit, intr-adevar este mult mai bun decat pocnitoarea ce vine pe majoritatea E46-urilor (inclusiv pe a mea).

Bravo Adi, o alegere buna. Bine ai venit printre tractoristi :twoup:

Pachetul Chrome il am si eu pe "Locomotiv" (nu cred ca o sa uit niciodata expresia asta :twoup: ), deci se poate.

Cat despre HK, pentru un sistem OEm e mai mult decat ok. La fel si Bose de pe Audi si altele asemenea. Insa sa nu exageram, aceste sisteme nu pot emite pretentii Hi-Fi... dar daca l-as fi avut pe masina as fi fost super multumit, intr-adevar este mult mai bun decat pocnitoarea ce vine pe majoritatea E46-urilor (inclusiv pe a mea).

m-am obisnuit cu ea ..nu face zgomot in masina sunt multumit ..Audi e ceva mai zgomotos in interior ..Si la trepidatii sta chiar bine ..atata la relanti cat si la oprire ..face un pic de "masaj" :D E ok