Jump to content

new car ....Myx reloaded

Myx

mai bine sau mai rau !, 320 versus 316 ...aspect si motorizare  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

am votat myx crezand ca poll'ul se refera la ce numar sa pastrezi pe masina... :P ...abia m'am trezit :D

oricum,culoarea lui myx si optiunile lui xxc ar fi dat combinatia perfecta din punctul meu de vedere

deci...tradatorule! :) ...ai trecut la tractorase...joke...e mult mai bine 150cp diesel decat 105cp benzina

masina este deosebita,arata foarte bine,intretinuta...se vede ca a fost la un pasionat si ce e foarte important e ca acum e la unul foarte pasionat :D

foarte frumoasa...interior super,dotari foarte bune :twoup: ...ce sa mai zic?....astept sa o vad live si poate ma molipsesc si eu la diesel :twoup:

sa te plimbi cu ea muuuuulti km fara probleme :D

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am sa te rog sa-i spui asta in fata prietenului meu cu 320 D E92 care a venit de 2 ori la intalniri! De mine inca n-a facut nimeni de la AB misto! :D

PS: Am sa-i spun eu oricum... :D Mi se pare foarte tare faza ! :twoup:

Scuze de off topic!

e timp si pt tine nu dispera.......si cine e prietenul tau? :D

Scuze de off topic

E timp pentru toti (chiar si pentru tine)! Vezi ca sunt multe topicuri cu "patanii AB"! L-ai cunoscut, ai vazut si masina (neagra)...ce vrei sa-ti spun despre el? :twoup:

Edited by Alexxx

Eu stiam ca bmw nu pune PACHETUL CROM decat pe BMW-uri cu 6 cilindrii sau mai sus! De exemplu un bun prieten (a venit la intalniri) cu E92 320D a vrut sa comande masina cu pachet crom! Raspuns AB: NU se poate. Pai platesc. Pai nu se poate decat daca se cumpara o masina cu motorizare in 6 cilindrii! Stiam ca aspectul asta nu e nou si de din totdeauna nu s-a montat PACHET CROM crom pe 316, 318 si 320 D!

Acum nu stiu... :twoup:

@Lifestyle: Sistemul HK apare la prezentarea masinii mele pe forum iar intentia nu e sa stie X sau Y pentru ca majoritatea au vazut la intalniri!

@alexandru83: Probabil nu era un CD tras bine sau nu ai ascultat o melodie care sa-l puna in valoare. Se aude de mii de ori decat sistemul stock ! Nu suporta comparatie! Este aproape cum ai avea statie si subwoofer in portbagaj!

Dar repet: Trebuie sa fie si o anumita muzica: Unele melodii se aud cam la fel cam pe orice sistem! :twoup:

Alexxx: deja te agitai si repetai intr-una ca ai HK din cauza ca nu te baga omu in seama, oricum iti dau dreptate, un cd tras calumea, face sa sune bine si un sistem stock, deci clar era ceva cu cd-u de nu era evidenta diferenta mare intre sistemu stock si HK..

Sunt un ' tractorist BMW' convins, si-apoi, fiecare vrem 'la mai bine'.

E minunata, s-aveti grija de voi.

P.S. frumoasa cotiera ... :twoup:

:D...de la tine s-a tras ...Aveai multe optiuni ...si m-am incumetat si eu :twoup:

Arata ft bine masina! Cum ti se pare sistemul HK? Acum suntem 2 pe forum (cu sedan HK)...

PS: Cred ca linia cromata a fost adaugata dupa! Stiam ca este imposbil sa comanzi masina cu ea decat daca ai 6 cilindrii! Si e 320 D... :D

L-ai uitat pe 330xi, asa ca oricum nu erai UNIC. :twoup:

330 Xi NU ARE! :D Te oftici? :twoup:

Foarte frumoasa noua achizitie, sa te poarte cu placere pe drumurile patriei, dar sincer am votat pentru 316, arata intr-un mare fel, personal nu am nimic cu facelift dar mai mult imi place e46 original cu semnale albe, sunt eu mai "vechi" :twoup:. Sa o plimbi multi km, sanatate :twoup: