Jump to content

e34-niste probleme eletrice....as aprecia un pic de ajutor

350038

Recommended Posts

De curand am observat motorasul de reglare a farului din partea dreapta a luat-o razna....adica schimba pozitia farului de unul singur fara sa ii fac nimic....merge si bazaie cu intermitente......cine stie un mod de rezolvare sau macar modalitatea de a da acele motorase jos sa vad ce ii cu ele.

A doua problema ar fi ca nu mi se aprinde becu in bord cand sund cu motorina pe rosu. Am verificat becu si nu e ars.

Si a treia ar fi daca ma poate ajuta cineva cu un senzor de temperatura pt 524 td, un cod de catalog sau un magazin (daca ar fi si din Timisoara....:twoup:).

Multazm anticipat.

Restu' e cam asa: Motorasul buclucas, are o mufa pe care o scoti si dai cu WD40. Nu face contact ca lumea si de asta tot regleaza farul. Contact imperfect.

Becul nu se aprinde pt. ca este defect contactorul electric integrat in plutitor.

Ok.....scuze de insistentza....contactorul electric integrat in plutitor.....care e in rezervor si care se poate schimba?

Ok.....scuze de insistentza....contactorul electric integrat in plutitor.....care e in rezervor si care se poate schimba?

Legat de motorasul de la far eu am patit sa se ciufuleasca rotilele de plastic din interiorul motorasului. Pe liber mergea bine, iesea/intra acel ax insa pus in sarcina pe far bazaia de nebun. incercand sa faca el niste reglaje numai de el stiute. Am inteles ca se mai strica acele rotite din interior si scapa atunci cand e in sarcina, cand are de tras carcasa neagra care regleaza pozitia farului. Incearca sa le schimbi intre ele sau sa iei unul SH sa vezi cum se comporta. Spor!

• 4 weeks later...
Da, e un amarat de plutitor, ca in momentul in care ajunge in extensie maxima jos atinge doua contacte ( minus) si se aprinde becul.

Am si eu problema asta de ceva timp dar am tot ignorat-o :twoup:

@Felix, poti sa indici pe realoem care ar fi piesa ce trebuie schimbata, sa stiu ce sa cer?

Pompa de benzina m-a lasat in drum acu vreun an si ceva si am schimbat-o. Sincer ma asteptam sa pice; noroc ca mi s-a intamplat pe langa casa. :twoup:

Legat de motorasul de la far eu am patit sa se ciufuleasca rotilele de plastic din interiorul motorasului.

Mie mi s-au stricat rotitele dintate de plastic din motorasul electic de inchidere din usa dreapta fata. Daca e la fel la tine la far, n-ai ce sa le faci, tre sa iei al motoras sh.