Jump to content

un altfel de ...... 330i

io's

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Nu iti faci timp sa vii la intalnirea Bmw de azi?

acum am vazut, nu aveam cum... sunt in concediu :) departe de casa :)

andrei: un surub la o alta masina :lol:

Pai hai sa stabilim o data cand poti sa vii si tu sa schimbam niste pareri, macar sa apucam sa ne intalnim cat inca mai este cald :lol: !

• 8 months later...

Da stiu si eu masina e deosebita intradevar singurul bmw biturbo din vremurile alea avea vreo 250 cp

In legatura cu 330 asta masina a fost a unui prieten de-al meu am fost cu el chiar cand a luat-o de la bavaria din Otopeni

Dupa cativa ani i-a montat compresorul l-a costat vreo 6000 de euro si fugea foarte bine avea B 03 POL

Am vrut sa o cumpar prin 2005-2006 dar nu s-a concretizat nimic si acum el are un M3 E 92 alb cu acelasi nr

Edited by ALEX LAZEANU

Da stiu si eu masina e deosebita intradevar singurul bmw biturbo din vremurile alea avea vreo 250 cp

In legatura cu 330 asta masina a fost a unui prieten de-al meu am fost cu el chiar cand a luat-o de la bavaria din Otopeni

Dupa cativa ani i-a montat compresorul l-a costat vreo 6000 de euro si fugea foarte bine avea B 03 POL

Am vrut sa o cumpar prin 2005-2006 dar nu s-a concretizat nimic si acum el are un M3 E 92 alb cu acelasi nr

stii tu ceva dar nu stii bine :twoup:

masina asta nu a avut niciodata numerele astea (b03pol), avea alta masina cu aceste numere :) ceva mic :(

compresorul nu a costat doar 6mii de euro, eu am o copie dupa factura si am vazut si originalul deci stiu ceea ce spun

BTW: baba nu avea motor biturbo ci mono turbo si nici nu am auzit ca BMW sa fi facut pana la 335i/d 123d motoare supraalimentate astfel :)

PS: cum il cheama pe prietenul tau?

Edited by io's

Pe prietenul meu il chema Sandu Sebastian si noi am avut primele bmw-uri cam prin 95 in bucuresti de atunci ne si cunoastem

E posibil sa nu fi avut nr asta pe bmw-ul asta dar cu singuranta iti zic ca am fost cu el cand a ridicat-o masina a fost pe leasing

El atat mi-a zis ca a costat compresorul nu mai stiu asta sigur si intradevar 745 a fost turbo nu biturbo a fost o scapare

Daca zici ca nu stiu bine ce stiu despre masina asta o sa iti dau un mesaj pm ca sa te convingi ca nu vorbesc aiurea