Jump to content

service vopsitorie de calitate

Stefan_SNK

Recommended Posts

Mi-a atins unu masina cand dadea cu spatele...si mi-a infundat foarte putin tabla de la imbinarea aia a aripa dreapta spate cu panou spate... bandoul de la bara ...e albastru... si bara ...are urme de albastru..

Iau RCA-ul vinovatului ... la ce service sa vopsesc ? ... cat ar dura ? ... am tot auzit povesti despre lasatul masinilor in service.

pls help !

Edited by Stefan_SNK

sunt unul dintre :twoup: cei care nu au reusit sa fie convinsi cu ideea de casco. :D ..

De ce? :D

ASA :D ... ca toate ofertele de casco care le-am primit au fost cu franciza de 100 de euro / eveniment

si ca cea mai mica oferta a fost de 1250 de euro / an ... ceea ce mi s-a parut cam mult pt o masina din 2002 in ideea ca ...daca imi dau dauna totala ...sau daca mi-o atinge careva... pentru alt motiv pentru care..... mi-e foarte frica sa imi las masina undeva....vezi topicul curent... nu am lasat niciodata masina la vreun megaservice si ca vopsitul unei piese de caroserie este de 450 ron (vezi oferta lu ciupanezu) . un element de carosierie se invarte intre 5 si 20 de milioane.

mai am si alte justificari... :) sunt curajos.

Masina de 15.000 € si stai in fundu gol... :twoup:

Uite lista cu service-urile agreate de ei...

Vad ca e trecut Iorgu si Filaretul. Nu prea ai decat o singura varianta...

multumesc bobo imi este foarte utila lista

ASA :twoup: ... ca toate ofertele de casco care le-am primit au fost cu franciza de 100 de euro / eveniment

si ca cea mai mica oferta a fost de 1250 de euro / an ... ceea ce mi s-a parut cam mult pt o masina din 2002 in ideea ca ...daca imi dau dauna totala ...sau daca mi-o atinge careva... pentru alt motiv pentru care..... mi-e foarte frica sa imi las masina undeva....vezi topicul curent... nu am lasat niciodata masina la vreun megaservice si ca vopsitul unei piese de caroserie este de 450 ron (vezi oferta lu ciupanezu) . un element de carosierie se invarte intre 5 si 20 de milioane.

mai am si alte justificari... :twoup: sunt curajos.

Daca faci o comparatie intre costul unei asigurari Casco in tara si una din strainatate, iti vei da seama ca la noi nu costa asa mult.

Plus ca te salveaza din situatii foarte neplacute.

Daca spargi farurile si bara in urma unei tamponari usoare, doar farurile sh te costa 20 de milioane la care adaugi o bara sh care costa 300 Ron si vopsirea ei, minim 100 euro.

Iar acesta este un caz fericit, gandeste-te ce faci daca-ti sar airbagurile. :D

P.S: Vopsitorul meu cere 100 euro pentru o piesa de caroserie.

Ciupanezule :twoup: sa o luam altfel !

SA SPERAM CA NU SE INTAMPLA ! :twoup: e suficient ? nu mai imi face calcule :D)

daca o indoi e naspa...si cu casco si fara....! gata NU VREAU SA IMI INDOI MASINA

Edited by Stefan_SNK

• 2 weeks later...
Ciupanezule :twoup: sa o luam altfel !

SA SPERAM CA NU SE INTAMPLA ! :twoup: e suficient ? nu mai imi face calcule :D)

daca o indoi e naspa...si cu casco si fara....! gata NU VREAU SA IMI INDOI MASINA

ca sa inchid...am vopsit masina ...la service reprezentanta FORD CSD

servirea excelenta.... serviciul de relatii cu clientii excelent...

calitatea....satisfacatoare spre buna...

au nimerit culoarea perfect ... insa ....eu sunt mai ...pretentios si am gasit mici defecte la lacuire :D

m-au chemat pentru reparatie ...la polish si mi-au garantat ..ca o sa imi iasa perfect

Edited by Stefan_SNK

sunt unul dintre :twoup: cei care nu au reusit sa fie convinsi cu ideea de casco. :twoup: ..

Me 2

Nu de alta .. dar nu am lovit niciodata masina din vina mea ...

Asa ca .. nici la mine nu se justifica Casco...

M-au mai atins in parcari ....

Am mai luat un caine .. dar .. daunele au fost minore ..

Edited by Black Soul

• 3 months later...

salutare,

ma bate gandul sa-mi vopsesc masina ... este zgariata aproape in intregime... chei, crengi, pietricele, parcare.. etc...

stie cineva un service bun in bucuresti de care sa fi fost multumit? aveti idee cat costa(orientativ) o vopsire in intregime?

ps. am casco.. dar ma gandesc ca este complicat sa ma folosesc de casco avand in vedere ca am foarte multe zgarieturi .. adunate in timp.. mai mici .. mai mari cam pe toate partile componente ale caroseriei.. nu stiu cum as explica asta la politie si la asigurator.. :)

thanks..

sunt unul dintre :) cei care nu au reusit sa fie convinsi cu ideea de casco. :) ..

Me 2

Nu de alta .. dar nu am lovit niciodata masina din vina mea ...

Asa ca .. nici la mine nu se justifica Casco...

M-au mai atins in parcari ....

Am mai luat un caine .. dar .. daunele au fost minore ..

Dar si cand s-o intampla o data! Eu prefer sa platesc CASCO ca sa DORM LINISTIT noaptea! Mie daca imi fura masina, dau bairam, la modul cel mai serios! Cred ca ma imbat o saptamana! E asigurata la 18.500 EUR. Tie daca ti-o fura cred ca te internezi la 9 cu depresie! D-asta merita CASCO!

Dar si cand s-o intampla o data! Eu prefer sa platesc CASCO ca sa DORM LINISTIT noaptea! Mie daca imi fura masina, dau bairam, la modul cel mai serios! Cred ca ma imbat o saptamana! E asigurata la 18.500 EUR. Tie daca ti-o fura cred ca te internezi la 9 cu depresie! D-asta merita CASCO!

Clar. Ce sa mai vorbim...sunt si proprietari de Matiz care au CASCO. Daca ai BMW si n-ai CASCO inseamna ca nu-ti permiti masina.

salutare,

ma bate gandul sa-mi vopsesc masina ... este zgariata aproape in intregime... chei, crengi, pietricele, parcare.. etc...

stie cineva un service bun in bucuresti de care sa fi fost multumit? aveti idee cat costa(orientativ) o vopsire in intregime?

Da.

1200 euro cu dezechipare.

salutare,

Da.

1200 euro cu dezechipare.

merci,

cand tocmai ii pregateam o vopsire.. m-am lovit cu o petarda de dacie din 80 de dimineata cand ma grabeam spre birou... asa ca am sa profit si o sa o vopsesc in intregime pe casco ..sper ca o sa reusesc...

acum am insa alta dilema sa o duc in militari sau pe dn1? ce experiente aveti cu ei legate in special de vopsitorie/tinichigerie ?

thanks again

Edited by jokker