Jump to content

Cum scapam de aproape orice ilegalitate comisa in trafic!?

slacker

Recommended Posts

nu are voie sa te opreasca din plictiseala.. sa sa se uite roata roata si sa caute motiv sa te amendeze , dar daca motivele sunt evidente.. :)

Bun ...ceea ce stiu sigur .. informatie verificata de subsemnatul.

1. Trebuie sa iti prezinte inregistrarea video la radar

2. Masina de radar trebuie sa aiba insemnele de Politie pe ea

3. Radarele vechi nu mai sunt de actualitate

4. Trebuie sa fie la loc cu vizibilitate buna (nu in parcari nu prin curbe ... )

5. Daca sunt si ei in miscare trebuie sa aiba viteza maxima de 50 km/h (daca au viteza mai mare atunci radarul are erori mai mari de 10%)

Si ultima regula:

Daca te simti cu musca pe caciula ... si stii ca ai gresit .. incearca sa o "dai la pace".

Nu vrea din prima, incearca sa ii comunici prietenos ca ai si tu ceva relatii .. si ai putea sa o rezolvi altfel .. mare grija sa nu il jignesti .. ca atunci .. daca nu ai relatii.. vei avea probleme :P

PS O varianta tare ... stabileste cu cativa prieteni .. un cod pe telefon ... un mesaj .. ceva ..

Cand ii trimiti mesajul .. sa te sune sa spuna ca e senatorul nu stiu care .. ;)

Si vorbesti tare la telefon .. cand esti langa politist ..

"Da, domnu' senator, cum sa nu... am intarziat ... ca m-a oprit dl politist (ii ceri numele ca sa il spui la telefon)..."

Chestia asta merge ... pe probate .. :P)) :D

Nu sunt obligati sa iti arate inregistrarea(s-a mai spus de cateva ori si pe topic) iar restul actelor :D ....nu e obligatoriu ca masina de politie sa poarte insemnele Politiei , radarele vechi inca sunt de actualitate :twoup: iar asta cu maisna politiei in miscare e o gluma ca nu prea am inteles :twoup: la faza cu tel e adevarata dar depinde si de unii politisti :D

Citeste si tu normele lor ... difera de legislatie ... dar nu mult .. doar un pic .. ca asha e bine in Romania ...

Si, da, sunt obligati sa iti arate inregistrarea!!!

Eu nu le dau nici un act.. niciodata daca nu imi arata inregistrarea! Si nu am avut probleme!

Si da, radarele vechi nu mai sunt de actualitate... sunt scoase de pe toate masinile de politie si trecute la casare ...

Da... faza cu telefonul e tare .. merge de multe ori .. pe probate .. insa persoana cu care vb trebuie sa aiba o voce matura .. :P

Edited by Black Soul

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu are voie sa te opreasca din plictiseala.. sa sa se uite roata roata si sa caute motiv sa te amendeze , dar daca motivele sunt evidente.. :twoup:

Citeste si tu normele lor ... difera de legislatie ... dar nu mult .. doar un pic .. ca asha e bine in Romania ...

Eu nu le dau nici un act.. niciodata daca nu imi arata inregistrarea! Si nu am avut probleme!

Si da, radarele vechi nu mai sunt de actualitate... sunt scoase de pe toate masinile de politie si trecute la casare ...

Da... faza cu telefonul e tare .. merge de multe ori .. pe probate .. insa persoana cu care vb trebuie sa aiba o voce matura .. :twoup:

am incercat si eu faza cu cerutul actelor, evident cu "amenintarea ca nu le dau actele" si mi-au scris mai departe PV-ul , m-am uitat in normele lor si crede-ma ca nu gasesti nimic, daca vrei iti caut respectivele norme(sunt publice) si ai sa vezi ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa iti arate inregistrarea

Edited by paco_wonderboy

nu are voie sa te opreasca din plictiseala.. sa sa se uite roata roata si sa caute motiv sa te amendeze , dar daca motivele sunt evidente.. :twoup:

Da... faza cu telefonul e tare .. merge de multe ori .. pe probate .. insa persoana cu care vb trebuie sa aiba o voce matura .. :twoup:

am incercat si eu faza cu cerutul actelor, evident cu "amenintarea ca nu le dau actele" si mi-au scris mai departe PV-ul , m-am uitat in normele lor si crede-ma ca nu gasesti nimic, daca vrei iti caut respectivele norme(sunt publice) si ai sa vezi ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa iti arate inregistrarea

Nu ... normele de aplicare nu sunt publice ..

NU ma refer la cele publicate in MO.

Au ei niste chestii de ordine interna ...

Intrebare .. cum de ti-au scris procesul verbal daca nu le-ai dat actele?

am dat datele, te duc la sectie pt identificare sau le dai tu si te verifica ,unii au palm-uri pe care le apare poza ta.Daca nu dai datele(refuzi) esti pasibil de dosar penal :twoup: eu asa stiu

Mda .. asta asa e... dar ei sunt obligati sa iti arate inregistrarea radar ..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.