Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Ce H este becul original de xenon de pe un e39 ?

Recommended Posts

• 2 weeks later...

D-2-S, cum a zis ciupanezu.

la xenon original lumina mi se pare destul de puternica....(daca ai farurile reglate bine).

Incearca sa mai ridici putin faza scurta si apoi vezi. La fel eram si eu nemultumit....am mai ridicat faza scurta si n-am treaba...decat ca am ridicat-o prea mult si primesc blituri din fata ca bate cam prea sus :twoup:

la xenon original lumina mi se pare destul de puternica....(daca ai farurile reglate bine).

Si daca nu ai farurile matuite.

corect!

pune bec de origine de la bmw...am un prieten care a schimbat becul de xenon cu unul aftermarket si acum are lumina mai verde decat pe partea cealalta unde e din fabrica....se da cu capul de toti peretii acum...pana la urma a dat comanda de unul de origine (cica ar fi cam 3mil cel bmw)

Edited by micky

vezi ca gasesti D2S Maxlux 600k la 19 euro bucata sau 35 euro setu 2 bucati.. este ceva magazin in targoviste de unde am luat si eu, mai multe detalii iti pot da pe privat

da-mi si mie un pm sa-mi spui de unde cumpar acele becuri de Xenon pls

micky de la firma asta din targoviste, eu pot garanta ca daca ai luat de la ei 1 bec 6000 k si peste 2 saptamani mai iei 1 6000k sunt la fel, dar.. prietenul tau habar nu a avut, ca becurile pe masina originale sunt 4300 k sau 5000k si daca a luat unu Maxlux de 6000k.. normal ca ala original e mai naspa.

Daca nu tinem cont si in caz de accidente ca un far poate fi mai nou ca celalalt.. si evident sa fie diferenta intre lupe etc.. si la mine cand am luat becurile mi-au trimis 2 .. si mi s-a parut ca nu sunt identice, si mi-au trimis al 3-lea gratis urmand sa imperechez 2 si sa returnez al 3-lea, si apoi am constatat ca toate 3 sunt identice, dar pe 1 far.. in primele 10 min de functionare aparea o diferenta usoara de nuanta.. si eu am boala asta ca trebuie sa fie simetric.. si identic tot..

• 3 weeks later...
si eu am acceasi problema.. aseara cand am intrat in tara nu vedeam mai nimik cu xenonu pisici!!! vreau sa le schimb... dar eu stiu ca se regleaza singure ? sau se pot regla si manual ? adica sa ii dai tu sa bata mai sus ceva de genu asta ? masina mea e un 525d din 2002 !multumesc..

vezi ca gasesti D2S Maxlux 600ok la 19 euro bucata sau 35 euro setu 2 bucati.. este ceva magazin in targoviste de unde am luat si eu, mai multe detalii iti pot da pe privat

Am comandat eu de la firma asta din Targoviste adica cei de pe bluexenon.ro.

Nu au venit becuri Maxlux ci HID.

O sa le montez luni pe masina, acum am masina la vopsit pentru o aripa care nu iesise la culoare.

Sper sa fie bune...

Edited by Ciupanezu

vezi ca gasesti D2S Maxlux 600ok la 19 euro bucata sau 35 euro setu 2 bucati.. este ceva magazin in targoviste de unde am luat si eu, mai multe detalii iti pot da pe privat

Am comandat eu de la firma asta din Targoviste adica cei de pe bluexenon.ro.

Nu au venit becuri Maxlux ci HID.

O sa le montez luni pe masina, acum am masina la vopsit pentru o aripa care nu iesise la culoare.

Sper sa fie bune...

se monteaza greu? dar cu reglajul cum este.. se poate face ceva sa bata mai sus ? sau singure se regleaza?

azi mam uitat si le'am vazut elementele alea.. nu par a fii rupte.. nu am umblat la ele.. si nici nu par a fii umblate de altcineva (vechiul propietar) !!!

elementele din far nu prea ai cum sa le vezi numa daca desfaci farul

ca sa le verific ca sunt intregi incearca sa misti oglinda prinzand pe rand de mufa bec scurta apoi lunga si sa le misti pe verticala

daca ai o miscare haotica :twoup: e rupta

daca nu si iti doresc asta sunt intregi :twoup:

uite aici cum arata elementele http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=409692

Edited by clauberty