Jump to content

Cabrio E46

at_b

Recommended Posts

Hai sa ma bag si eu in seama...

Aceasta este masinuta mea:

Sasiu: E46

Model: 320Ci Cabrio Automat

Putere: 170CP ...daca or mai fi toti acasa

Stiu ca la multi nu le plac jentile astea pe altceva decat pe un m6, dar mie mi se pare ca se potrivesc perfect :twoup:

Probleme curente care nu am apucat sa le rezolv

-consum mare

-oglinda dreapta pierduta pe autostrada

-zgarieturi/mici indoituri peste tot

-lipsa ochi pisica stanga spate

-antena furata

o sa mai postez aici ce mai ii fac/ rezolv

/edit: momentan merge uploadul ft ft greu, o sa mai adaug poze mai tarziu

post-10324-1213038543_thumb.jpg

Edited by at_b

apoi hardtop-u o sa fie cum il gasesti :twoup: , un vecin si-a luat din De la 1200 euro, si a venit bleumarin..asemanatoare de culoarea masinii, acuma depinde de fiecare probabil gasesti si negru si argintiu tau, dar totdeauna varianta cea mai ieftina nu se potriveste la culoare cu maisna :twoup:

cam asta era si ideea mea...pana la iarna sa mi procur si un hardtop...dar nu stiu daca pe culoarea masinii sau pe negru. voi ce ziceti?

Culoarea masinii da cel mai bine(parerea mea) si incerca sa o lasi mai jos.

P.S Sa o folosesti sanatos fara evenimente nedorite :twoup: .

Ce sa zic, pe termen scurt am multe alte lucruri pe lista de facut la ea pana la jante. Doamne ajuta sa ajung si acolo, sa am impresia ca jantele sunt ultimul lucru care il mai am de facut lea ea ca sa fie perfecta :twoup:

Sa o las mai jos nu prea am curaj, si asa mi se pare destul de joasa pentru drumurile si bordurile noastre mai ales ca vin de pe ceva mult mai inalt...mai imi trebuie ceva timp sa ma obisnuiesc.

Va multumesc foarte mult pentru aprecieri si urari.

Eh, dupa cum spuneam...sa ajung eu pana la schimbatul jantelor si mai vedem...

pana una alta, mai am schimb ulei, garnituri cutie,comenzi pe volan, paravant, folie antisolara, reconditionare interior/exterior, schimbat tot ce mai arata indoielnic prin/pe sub ea, cauciucuri de vara, hardtop, cred ca si franele as vrea sa le inlocuiesc ca imi scartaie de innebunesc, jante pe 16 de iarna si lista poate continua.

As mai vrea sa schimb spoilerul la un moment dat, dar frica mea de a nu fi prea joasa nu cred ca o sa ma mai lase.

Oricum, in primul si in primul rand as vrea sa rezolv partea tehnica si pe urma cea vizuala de a lungul timpului.

Frumoasa! Si modelul si culoarea! Sper sa si ai bani de bagat in ea ca o sa te duca ceva lista pe care ai facut-o...plus ca mereu mai apare cate ceva... :twoup:

Am observat ca mereu mai apare cate ceva... :D

As vrea pe cat posibil sa tin masina cativa ani buni, asa ca am timp sa tot bag in ea :D

Pana acum am schimbat bratele fata, bucsile bascula, amortizoarele fata, senzor axa cu came, reumplut cu freon, schimb ulei motor si toate filtrele de pe ea, inclusiv benzina si a fost o diferenta majora in cum se comporta inainte si cum merge acum. Sper sa reusesc sa o aranjez si mai bine. Sanatate si timp sa avem ca restu se face.

@sos...culoarea exterioara combinata cu cea interioara m-au fermecat pe loc. Mie nu mi-au placut niciodata interioarele crem si insertiile de "lemn"...pana la asta :twoup: .

nu prea am vazut masini culoarea asta stahl blau , nu shtiu de ce, mie mi se pare geniala

Edited by at_b

Salut la toata lumea

Am inlocuit azi final stage rezistor la masina , piesa arici, si am facut o nefacuta, am rupt ceva in incuietoarea de la torpedo si nu shtiu ce sa ii fac, nu se mai deschide.

Are cineva vro idee?

Sa deschid un topic nou pe tema asta?

Mersi