Jump to content

Accident rutier grav in Bucuresti

Guest IulianE

Recommended Posts

Eu nu mi-as lasa singur copilul de 12-13 ani, prin Bucuresti.

Este o dovada clara de inconstienta.

...in schimb treci zilnic pe langa sute de copii de aceasta varsta, care stau cuminti la semafor in asteptarea culorii verzi.

Hai sa nu exageram, totusi cu supravegherea copiilor. O buna educatie face mai mult decat o asa-zisa supraveghere. Iar cine nu le poate asigura educatia, nu va fi in stare nici sa ii supravegheze. In plus, rolul educativ al gradinitei/scolii este eclipsat de ignoranta parintilor.

parte cea mai proasta e ca M. care a supravietuit nu stie ca a murit colega ei....

parintii nu stiu cum sa ii spuna,tot intreaba de ea

Iulian, imi pare rau si de fetita care a murit si de cea care a supravietuit. Asa cum am scris mai sus, ambele sunt victimele educatiei precare. Din pacate, nu o sa invete nimeni din aceasta patanie.

imi pare rau sa aud de o asa tragedie, niciodata nu poti spune ca nu a fost educat un copil fara a cunoaste parintii, este o varsta la care nici noi nu eram cu capul pe umeri, se mai intampla si nenorociri, Dumnezeu sa o odihneasca si sanatate celei in viata.De sofer ce se stie?

Azi prin locul respectiv (descris in link de mai sus) o cucoana "bine imbracata" trecea agale strada; fara nici o grija.

@CC: Nu e nevoie sa fii un bun educator ca sa fii un bun paznic.

Iulian are dreptate, sunt copii, si copii se antreneaza unii pe altii la "prostii" si imprudente, chiar si cei mai educati, instruiti si cu reflexe formate in familie/scoala fac lucruri greu de crezut avand in vedere mediu din care provin. Asa cum un adult instruit, cutivat, bine crescut etc, isi baga aia in ea de civilizatie si incalca cu buna stiinta legi de circulatie, de exemplu.

Eu nu mi-as lasa singur copilul de 12-13 ani, prin Bucuresti.

Este o dovada clara de inconstienta.

...in schimb treci zilnic pe langa sute de copii de aceasta varsta, care stau cuminti la semafor in asteptarea culorii verzi.

Hai sa nu exageram, totusi cu supravegherea copiilor. O buna educatie face mai mult decat o asa-zisa supraveghere. Iar cine nu le poate asigura educatia, nu va fi in stare nici sa ii supravegheze. In plus, rolul educativ al gradinitei/scolii este eclipsat de ignoranta parintilor.

Dupa parerea mea, supravegherea este la fel de utila cat si educatia.

Eu nu mi-as lasa copilul de 12 ani singur pe strada.

Este mult prea periculos.

Eu stau in cartierul Drumul Taberei, unul dintre cele mai linistite cartiere din Bucuresti.

Cu toate acestea, acum vreo 4-5 ani, o fata de 16 ani a fost omoarata in scara blocului pentru un 3310.

Sunt prea multe riscuri, mai ales pentru un copil de 12 ani.

Edited by Ciupanezu

Guest IulianE

nu ai cultura sociala...imi pare rau sa iti spun asta

in al doilea rand...esti prea mic ca sa gandesti ca un parinte...prea departe...asta e realitatea

e usor sa faci subpozitii,sa fii moralist si invartosat.

nu eu sunt cel mai bun exemplu sa iti explic asta....

Lola este mama...ai in vedere opinia ei....poate sa iti explice mai multe,mai inveti,mai invatam cate ceva...amandoi

Edited by IulianE

nu ai cultura sociala...imi pare rau sa iti spun asta

in al doilea rand...esti prea mic ca sa gandesti ca un parinte...prea departe...asta e realitatea

e usor sa faci subpozitii,sa fii moralist si invartosat.

nu eu sunt cel mai bun exemplu sa iti explic asta....

Lola este mama...ai in vedere opinia ei....poate sa iti explice mai multe,mai inveti,mai invatam cate ceva...amandoi

Ce cultura sociala?!

Eu nu sunt moralist, eu spun ceea ce as face eu.

O fata de 12 ani ramane o fata de 12 ani.

Poti sa-i dau cata educatie vrei, ramane copil si se va purta imprevizibil.

Sora mea are 9 ani, in mod sigur nu va fi lasata singura pe strada la 12 ani.

Pot sa-i explic orice, tot ca ea va face..

Asa sunt copiii.

Edited by Ciupanezu

pleca ma de aici....

era o completare...

Glumeam .. am inteles ideea ...

Oricum .. e mai bine asha ... decat era inainte ...

Nu ma intelegeti gresit .. Imi pare rau de cele intamplate ... dar ... inainte era chestia aia in regulament cu viteza pana la evitarea oricarui pericol ..

Daca iti sarea cineva in fata .. o cam furai .. :twoup:

Acum .. nu mai e asha ...

Personal, daca imi sare un copil in fata... prefer sa busesc masina intr-un pom .. decat sa ii fac lui ceva ..

Daca imi sare un om beat ... incerc sa il evit .. fara sa fac prea multe stricaciuni masinii .. asta e .. daca bea si sta pe strada .. treaba lui ..

Nu pot sa il evit .. nu e problema mea .. am incercat si nu s-a putut.. asta e ..

totusi nu uitati ca viata omeneasca e mai presus decat orice fier, fie el chiar betiv

Eu nu tolerez... sincer.

Cand vine vorba de viata unui copil nevinovat ... da.. atunci imi risc viata ... merita.

Dar cand vine vorba de un betiv... NU.

Nu reusesc sa il evit .. Dau in el. Fara cea mai mica remuscare.

Viata mea e mai valoroasa decat a lui.