Jump to content

BMW CONCEPT car G.I.N.A

Stefan_SNK

Recommended Posts

Priviti :twoup:, nu stiu daca ...a mai postat cineva despre GINA dar eu am gasit un filmulet care explica foarte detaliat despre ce e vorba

enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=kTYiEkQYhWY

o masina care ...isi schimba forma ... natural

http://www.youtube.com/watch?v=1i_sZtw0edo...feature=related

Edited by Stefan_SNK

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Priviti :twoup:, nu stiu daca ...a mai postat cineva despre GINA dar eu am gasit un filmulet care explica foarte detaliat despre ce e vorba

enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=kTYiEkQYhWY

o masina care ...isi schimba forma ... natural

http://www.youtube.com/watch?v=1i_sZtw0edo...feature=related

organisme modificate genetic OMG :twoup:

Si cum se deschide capota. E un pas mare 'out of the box' :twoup: Sunt curios daca vom vedea in urmatorii ani ceva similar in productia de serie.

PS: cred ca atunci cand Bangle a introdus noile modele de BMW acum cativa ani avea deja facut designul GINA (asa cum Dacia a scos Solenza stiind cum va arata Logan). Ca era greu de facut ceva similar cu forme rotunjite ca la generatia anterioara. Asa se potriveste manusa cu designul actual al BMW. E 'the next natural step' :twoup:

Edited by mihaig

s-au vandut bine ca au clientela formata, si nu asigura alternative, daca ar fii 2 linii de seria 5.. ai putea zice.. ca bangle se vinde bine sau rau.. in comparatie cu altcineva.

Oricum masina asta nu va vedea strada niviodata, este masina de muzeu.

Ganditiva cum s-ar putea modela masina la viteze diferite.. ar fi modelata direct de aer... ce coeficient ar avea....

s-au vandut bine ca au clientela formata, si nu asigura alternative, daca ar fii 2 linii de seria 5.. ai putea zice.. ca bangle se vinde bine sau rau.. in comparatie cu altcineva.

Ganditiva cum s-ar putea modela masina la viteze diferite.. ar fi modelata direct de aer... ce coeficient ar avea....

la faza cu coef de aerodinamicitate nu m-am gandit( :twoup: ) oricum mi-am adus aminte de filmul in care juca stallone (era el un politist criogenat si dezghetat pt a prinde un infractor ) si era o faza in care masina in momentul impactului sa invelit intr-o spuma care l-a protejat complet de orice dauna rezultata in urma accidentului, ca sa nu zic ca la o pana cauciucul s-a umflat in urma unei comenzi vocale....deci eu cred ca pe acolo o sa ajungem :twoup:

pai ia pe bucati daca vrei. linia capotei, linia farurilor, spoileurl fata, spatele, interiorul,eu zic ca CS-ul este peste aston martin la momentu de fata cu designu, exterior interior, si as putea spune ca imi place mai bine ca Fiornao..cu avioanele nu il compar... dar e foarte foarte frumos CS-ul, asta jucaria asta... pe mine ma duce cu gandul la un Z...

problema e ca in romania , nu o m-ai zgarie cu cuiu , o taie direct

Hai sa fim seriosi .. masina de carpa?

E o gluma proasta?

Nu m-as sui in asa ceva .. nici daca m-ai plati :twoup:

Ba-i o gluma foarte buna: esti intr-un mare air-bag; o masina extrem de gratioasa; daca si celelalte masini din trafic ar fi din aceeasi clasa, nu ar fi probleme :D ,dar sa te pui cu o fieratanie condusa de un neam-prost...

Pentru studiul caroseriei: panza pe schelet e o solutie simpla si practica... huh... geniala :twoup:

Nu au existat si avioane cu fuselaj din panza? Inca o intoarcere la sursa :D

Pentru studiul caroseriei: panza pe schelet e o solutie simpla si practica... huh... geniala :twoup:

Nu au existat si avioane cu fuselaj din panza? Inca o intoarcere la sursa :D

Da au existat .. unele au mai fost numite si sicrie zburatoare (Stuckas spre ex) .. la vremea aia nu se gasea un aliaj foarte usor .. :twoup:

Sa nu uitam ca avioanele sunt in aer .. probabilitatea de a se intalni unul cu altul .. e aproape nula .. :D

Dar masini din panza?

Pe sosele?

mmh?, sicrie zburatoare zici?, pe undeva ai dreptate, sa iesi pe sosea e ca si cum ai merge la razboi, in schimb nu moare nimeni daca sa te joci in hangar pe o macheta sau daca te macai ca Ducky-Duck si te crezi eroul aerului in Stuka.... daca toti ar gandi asa, n-ar mai exista inovatie si nici multe altele

problema e ca in romania , nu o m-ai zgarie cu cuiu , o taie direct

E o gluma proasta?

Tu ai impresia ca in cazul unui accident tabla te protejeaza ?

la faza cu coef de aerodinamicitate nu m-am gandit( :twoup: ) oricum mi-am adus aminte de filmul in care juca stallone (era el un politist criogenat si dezghetat pt a prinde un infractor ) si era o faza in care masina in momentul impactului sa invelit intr-o spuma care l-a protejat complet de orice dauna rezultata in urma accidentului, ca sa nu zic ca la o pana cauciucul s-a umflat in urma unei comenzi vocale....deci eu cred ca pe acolo o sa ajungem :twoup:

The Demolition Man. :D

Este foarte posibil sa se ajunga la asa ceva...

Tehnologia avanseaza foarte rapid.

E o gluma proasta?

Stai tu linistit, ca nu tabla te protejeaza la masinile actuale, ci structura de rezistenta a masinii.

PS: GENIALA masina!!