Jump to content

e60 525 dA

sos

Recommended Posts

Mai am informatii ca ar exista un distribuitor de la Bucuresti care vinde la firmele de montat folie cu 50 ron mp. Asta am aflat-o de la un baiat ce monta folie la un atelier, dar cand i-am cerut numele si nr de tel al firmei respective nu a putut sa mi le dea. Se lovise de patron. Acum nu stiu cat de real e ceea ce mi-a spus. Cert e ca la un audi a4 respectivii i-au imbracat toate ornamentele de pe bord cu 90 de lei ... iar daca vrei sa cumperi e 50 de euro mp... firma ce monteaza e tot din Cluj, are ceva nume cu solar ... nu stiu cum <_<

Oricum mie nu mai imi trebuie folie ... o dau pe vopsit acum ... de abia astept sa prind cateva zile libere ...

esti sigur ca era vorba de folie 3M, poate vorbea de folie din aia naspa lucioasa, mai ieftin de 2mil pe metru eu nu am auzit sa vanda nimeni...bafta cu vopsitul, astept sa vedem ce iase...

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

naiba ii stie si pe baietii aia ... ca vorbesc multe ... cert e ca la ei se vinde cu 50 euro mp asta 3m...

daca are cineva tutoriale legate de vopsitul materialelor din plastic, sau stie cum se face ca la carte, i-as fi recunoscator daca ar lasa aici ceva indicatii <_< eu am inceput sa caut pe net ... si din ce am vazut ar trebui ca prima data sa dau trimurile cu hartie abraziva fina, apoi cu primer, apoi sa aplic vopseaua in mai multe straturi si ultima data sa folosesc lac cu protectie uv ... teoretic ar fi ok ... practic voi vedea ...

Edited by sos

naiba ii stie si pe baietii aia ... ca vorbesc multe ... cert e ca la ei se vinde cu 50 euro mp asta 3m...

daca are cineva tutoriale legate de vopsitul materialelor din plastic, sau stie cum se face ca la carte, i-as fi recunoscator daca ar lasa aici ceva indicatii <_< eu am inceput sa caut pe net ... si din ce am vazut ar trebui ca prima data sa dau trimurile cu hartie abraziva fina, apoi cu primer, apoi sa aplic vopseaua in mai multe straturi si ultima data sa folosesc lac cu protectie uv ... teoretic ar fi ok ... practic voi vedea ...

teoria cu practica stii cum e :)

am intrat intr-o dilema ... am modelul acesta de jante:

http://www.e60.net/information/options/wheels/style124/

acum am montate cauciucuri 245/40/18 atat pe fata cat si pe spate. vreau sa-mi iau doua cauciucuri noi pe spate si as vrea sa pun 275/35/18. cum pot afla daca se potrivesc sau nu? ce ar trebui sa stiu?

nu stiti ce model de jante sunt astea? imi plac f mult, sunt pe 18 si nu vreau mai mari de atat din cauza drumurilor pe care am de circulat. ceea ce imi place e ca pot fi montate cauciucuri 275 pe spate...

Edited by sos

si mie imi place foarte mult modelul acela, din pacate sunt doar pe 19. anul acesta incep constructia unei cabane la munte si drumul pana acolo e chiar nasol. si 18 e mult ...

eram convins ca o sa imi iau pe 19 si as fi luat acel model ... dar... lucrurile se mai schimba ...

am intrat intr-o dilema ... am modelul acesta de jante:

http://www.e60.net/information/options/wheels/style124/

acum am montate cauciucuri 245/40/18 atat pe fata cat si pe spate. vreau sa-mi iau doua cauciucuri noi pe spate si as vrea sa pun 275/35/18. cum pot afla daca se potrivesc sau nu? ce ar trebui sa stiu?

daca vrei sa ramai la jantele astea (124) o sa ti se potriveasca 275/35/18 pe spate. asa am avut eu cauciucurile cand aveam jantele astea. pt siguranta vezi sa aiba codul asta pe ele 36 11 6 760 618 (pe spate sunt mai late jantele)

nu m-am putut abtine si am instalat schimbatorul de la brandex. mai am putin de lucru dar in seara asta am zis ca mi-e de ajuns. mai trebuie sa leg si firele de la ledurile ce indica in ce viteza te aflii ... in rest e gata. mie imi place, mai ales cum se simte in mana... poze ...

• 4 weeks later...