Jump to content

e60 525 dA

sos

Recommended Posts

azi le-am luat de la vopsit. capitol incheiat. imi plac foarte mult si nu cred ca o sa le mai schimb.

doua poze pe graba cu telefonul:

maine o sa o curat si o sa fac niste poze mai clare.

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

azi le-am luat de la vopsit. capitol incheiat. imi plac foarte mult si nu cred ca o sa le mai schimb.

doua poze pe graba cu telefonul:

maine o sa o curat si o sa fac niste poze mai clare.

arata foarte bine, dar sunt super pretentioase asa, ai mare grija la spalatorie sa nu se apuce sa iti steartga trimurile cu ceva jeg de carpa si sa le zgarie...ce vopsea ai folosit, ca mai am si eu un set de trimuri si ma gandesc sa le fac si eu asa...poate le vand mai repede...

le-am dus la o vopsitorie profesionala si mi le-au facut dupa cod culoare vopsea originala bmw. nu stiu exact care. iar ca si lac au folosit ceva care atunci cand sta masina la soare, se acopera zgarieturile. sunt foarte pretentioase, asa cum ai zis. imi scot in evidenta orice murdarie de pe bord sau mic defect. dar merita efortul de a pastra masina curata <_<

acum curat masina. cand e gata fac si poze <_< caut un tutorial cu welcome angel eyes pt e60 si nu gasesc niciunde. as face azi si upgrade-ul asta. nu aveti careva vreun link?

vrei un sfat....nu lucra duminica ca nu iase nimic, si in cel mai naspa caz rista sa si strici ceva....mie asa mi se intampla...... bafta

• 1 month later...
azi i-am pus volan sport. are o singura problema: emblema indoita. cum se schimba? as vrea sa o montez pe cea veche daca se poate...

si la mine este indoita omblema de cand iam tras un pumn la volan ca eram nervos... daca dai jos airbagul ...partea de cauciuc ce imbraca airbagul este prinsa in niste cleme de cauciuc... desfaci clemele si dai jos partea cu emblema... la E39 stiu sigur cine a facut treaba asta...ma gandesc ca si la e60 este la fel... eu fiind plecat din tara nu ma bag la combinatii acum ca trebuie resetat si mesajul din bord cu testerul...pentru ca desfacand airbagul o sa ai eroare la bord stii asta!!

de schimbat nu stiu daca se poate am inteles ca este capsata... am auzit ca este prinsa in asa fel incat nu se poate schimba...cel putin asa sustinea cineva peaici pe forum

cum este feelingul cu volan sport??? se merita schimbarea???

eu zic ca se merita atat feelingul cat si aspectul. eu nu regret nici un leu din banii dati pe el.

o sa incerc sa-l desfac. daca iau jos borna de la baterie, nu va trebui decat sa setez ceasul <_<, dar acum am citit si eu pe ceva forumuri straine ca nu s-ar putea schimba, dar o sa ma conving maine ...

eu zic ca se merita atat feelingul cat si aspectul. eu nu regret nici un leu din banii dati pe el.

o sa incerc sa-l desfac. daca iau jos borna de la baterie, nu va trebui decat sa setez ceasul <_<, dar acum am citit si eu pe ceva forumuri straine ca nu s-ar putea schimba, dar o sa ma conving maine ...

sa dai jos borna risti si alte chestii...prefer sa nu... stiu care au ramas cu idrivul stins dupa ce au demontat bateria...

ai un anunt la MP cu un covrig... ii sport sau M, ii nou sau uzat??

Sa imi spui si mie cum ai facut treaba cu welcome angel eyes, ca ma intereseaza <_<

Apropo, etrierele le ai vopsite ?

n-am mai facut treaba cu welcome angel eyes ... poate intro alta zi cand am timp liber ...

sa dai jos borna risti si alte chestii...prefer sa nu... stiu care au ramas cu idrivul stins dupa ce au demontat bateria...

ai un anunt la MP cu un covrig... ii sport sau M, ii nou sau uzat??

am desfacut pana acum de mai multe ori borna si nu am avut probleme ...

covrigul e sport si e folosit, dar arata foarte bine. daca mai ai numarul lui toma poti sa-l suni sa-l intrebi detalii ...

• 1 year later...