Jump to content

320 D E46

idx

Recommended Posts

Pentru mine este un vis implinit...! Acum cativa ani ma uitam la ea in reviste... Astazi o privesc in parcare :D

Stiu ca nu este cel mai frumos BMW de pe forum, dealtfel stock as zice, insa... este al meu si l-am asteptat destul de mult timp. Si sunt fericit ca il am! :twoup:

Pe scurt, sa facem prezentarile:

- 320 D E46 - dar asta stiati deja :D

- fabricat sept 2004, 94 000 km in mom de fata, dintre care 4000 facuti cu mine in 1 luna si 1 sapt de cand suntem impreuna :twoup:

- manuala, 6 trepte

- geamuri electrice fata

- trapa

- senzori lumina si ploaie

- proiectoare

- cotiera - a fost un must :D

- magazie 6 CD

- navigatie mica - estetic ok, practic mai deloc pana in mom de fata...

post-10772-1213195973_thumb.jpg post-10772-1213196052_thumb.jpg post-10772-1213196079_thumb.jpg

Trecand peste dezamagirea cauzata de sistemul audio, pot spune ca overall sunt multumit de ea. Nu as zice inca 'foarte multumit', insa poate se mai schimba lucrurile. Si pt ca asta sa se intample apelez la ajutorul vostru...

Asadar,

- as vrea sa ii pun jante pe 17, insa nu ma pot hotara asupra modelului. Recunosc faptul ca pana in prezent cel mai mult ma atrag cele de M6 antracit look, insa... am impresia ca s-a cam abuzat de ele. Ar mai fi cele de M3, modelul mai vechi cat si asta nou si... sunt deschis la sugestii.

- ce anvelope sa ii pun? - acum sunt pe 16 jantele pe care le am, asta insemnand ca va trebui sa investesc si in gume - pana acum m-am gandit la Dunlop Sport 9090 vara si Michelin Pilot Sport tot de vara - 225/45/17 (ma mai gandeam ca pe spate sa ii pun 235/45/17 sau chiar 245/45/17 - ar fi o idee buna?)

Cam atat pt moment, ca m-am lungit destul. Probabil ca mai intreb una, alta daca nu ma descurc si sper sa ne vedem in curand si pe la intalniri.

Multam mult!

Multam tuturor mult de urari!

felicitari in primul rand, sa te bucuri de ea

eu as opta pentru varianta asta, mai ales daca nu ai un buget peste 7-800 euro ( replici )

Dat fiind ca imi trebuie si anvelope, as fi dispus sa dau pe jante pana in 600 euro, deci catre replici ma cam orientam - am tot citit pe formuri si din cate am vazut nu au fost pb deosebite cu ele, mai ales cu cele facute in Italia.

Jantele astea cum vi se par?

post-10772-1213209661_thumb.jpg

Referitor la cauciucuri, ceva recomandari...?

Multam!

Mult noroc la ea, si fara incidente. Iar ce priveste jentile sa-ti placa tie, pe drumurile noastre poate cele pe 16 sunt

mai practice.

Le voi pastra si pe astea de 16" pt iarna, dat fiind ca sunt de tabla, insa pt vara vreau totusi ceva de 17", ii dau un alt look. Si mai departe... cum mi-o fi norocul si indemanarea :twoup:

Edited by idx

Mult noroc cu noua ta masina si sa te bucuri de ea.

eu as opta pentru varianta asta, mai ales daca nu ai un buget peste 7-800 euro ( replici )

Si eu le recomand. Asta daca vrei sa pastrezi un aspect original. daca nu ...

...sa te bucuri de ea, si fara incidente :twoup: ...eu mi-am pus cauciucuri pe 17 Dunlop sport maxx 225/45/17 si sunt super multumit

Multam de recomandare, le voi lua in calcul :twoup: Cam la ce pret te-au ajuns?

• 2 weeks later...

Dupa ce m-am gandit si m-am razgandit de mai multe ori, am ramas la 2 modele de janta.

post-10772-1214408985_thumb.jpg si post-10772-1214408993_thumb.jpg

M-ar ajuta sa ma hotarasc daca as vedea cum arata pe E46. Astfel, daca aveti cumva unul dintre modelele astea de janta pe E46, postati va rog o poza.

Multam mult!

• 3 months later...

salut!!e frumoasa !!! sa ai grija de ea ca si ea o sa aiba grija de tine!! :)

si eu as zice tot jantele astea!! se potrivesc perfect pt un e46

Edited by fitco

Foarte frumoasa masina, felicitari pentru achizitie, e cam ca a mea.

Jantele alea din cate stiu eu sunt pe 18 (nu stiu restul dimensiunilor) si la E46 ating cand sunt 4 5 pers in masina, si-a luat un prieten de-al meu de la un baiat care le-a avut pe un E90 si nu atingeau dar lui la E46 ii ating, al lui e nonfacelift poate la facelift nu ating desi ma indoiesc. Oricum eu zic sa nu te complici cu mai mult de 17, pt Ro este destul 17". Mult succes !

• 1 month later...

Salutare, jantele astea sunt superbe !

Eu insa am optat pentru unele in 5 spite...pe 16" ...nici nu te faci de ras cu ele...arata foarte bine chiar...si nici nu te simti in masina ca-n cutie cand dai intr-o gropita...ceva... si cauciucuri de vara ...205/55/16 pe fata si 215/55/16 pe spate ...desi le-as vrea mai late...

Oricum, depinde unde mergi mai mult...eu mai fac si drumuri prin tara...si n-am pofta de surprize...

Aveam un prieten cu un AUDI A6 2002, full masina...cutie automata...2500 cmc, 180 cp...schimbator pe volan...piele, doar trapa n-avea...in rest tot ce vrei...si avea jantele astea pe 18...era durere cu ea la gropi...asa la privire...superba:) Dar mergeai stresat cu ea...plus ca le-a indreptat la calc o data ca s-au cam strambat:)

post-19129-1227674985_thumb.jpg

Daca te gandesti sa pui jantele astea e preferabil sa mergi cu un e46 cu asa ceva pus deoarece la drumurile noastre sunt destul de incomfortabile ( Crede-ma pe cuvant....sunt posesor...tot pe e46)

In rest se preteaza f bine daca ii pui si bariile M

Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa mai gasesca cineva topic-ul meu, fapt pt care nici nu am mai ajuns sa ma mai uit peste el in ultima vreme :)

Multumesc tuturor pt urari si pt sfaturi! :)

Ca sa fac un scurt update, de la ultimul meu post i-am facut cadou si jante, ca doar nu era sa o duc la mare fara sa ii dau ocazia sa se laude si ea putin :) Asadar, pana sa vina iarna arata cam asa:

post-10772-1228322598_thumb.jpgpost-10772-1228322654_thumb.jpg

Acum insa ma gandesc sa ii schimb din nou jantele, undeva in primavara, impreuna cu o suspensie sport - probabil un kit Bilstein B10 sau B12. Inca nu m-am hotarat...

In ceea ce priveste jantele, voi renunta la cele replica si voi merge pe ceva de genu:

post-10772-1228322865_thumb.jpg

Cum vi se par?

Ar mai fi scaune sport si pachet M care mi-ar face cu ochiul, insa ... cu timpul. Din cate am mai citit pe forum e relativ costisitor si munca muuulta. Sau poate cine stie, ma conving ca merit un 330d si gasesc unul de care sa ma indragostesc la prima vedere :)

astea de le ai acum sunt pe 17 nu? :)

Da, 225/45/17 fata si 245/40/17 spate.

Sunt mai frumoase jantele actuale. :)

Si mie imi plac astea z4m, insa ma uitam la o poza modificata de @alex_maniacu_91 (e chiar masina lui Bobo in poza) si nu arata rau deloc nici cu cele model M3 CSL. Iar astea de la Orobica mi se pare ca se apropie desult de mult de modelul ala.

post-10772-1228768291_thumb.jpg

Si in plus mi se par desul de grele astea replica - sunt curios daca s-ar simti vreo diferenta cu Orobica :)

Edited by idx