Jump to content

cum pot afla ce sistem audio este pe e60?

ar85gil

Recommended Posts

jry_062000 ai pus doar tweeterele pe spate sau ai schimbat si boxele cu unele component sau cum le zice la cele care vin in pachet medii si tweeter .

si de asemenea intelesesem ca nu exista tweeterele nici pe fata si ma bate gandul sa schimb boxele de pe fata / spate cu unele component . Poti da mai multe detalii ??

Am desfacut cu o surubelnita capacul de la boxele pe spate , acolo este o boxa de medii care are doua mufe , una in care vin firele de la muzica si una in care se baga firul care vine de la tweeter. (daca ai din fabrica ) Eu neavand din fabrica am pus niste tweetere din comert care binenteles nu aveau mufa repectiva sa ma conectez la boxele de medii , si am crestat un pic firele sa ma leg cu tweeterul. Ca sa ma leg cu subwoofarul , adica intrare sunet in regulatorul care da mai departe sunet in statie am luat sunet de pe una din boxele de basi de sub scaun . Am desfacut la prag unde sunt multe fire si firele pentru boxa de sub scaun sunt unele groase (mai groase decat celelalte ) rosu cu albastu si maro. Pentru tweeterele sin fata nu am incercat fiindca trebuie sa gesfaci fata de usa presupun . La boxele din spate e super usor sa pui . daca nu reusesti da-mi un PM sa iti dau numarul sa ma suni . Bafta !

jry_062000 mersi mult pentru informatii , cum se usuca si se incalzeste un pic vremea cred ca ma implic in sistemul audio , cred ca schimb toate boxele si adaug tweeter-ele lipsa de asemenea parca as adauga si boxa centrala sub grila de pe bord / singura problema e ca nu am vazut sa fie firele trase pentru ea . AndyTM exista un site specializat in boxe BMW si au un kit de upgrade pentru boxele de pe e60 doar ca nu trimit in RO http://bavariansoundwerks.com/product/598/...-Series-M5-E60/ si mi se pare si un pic cam mare pretul ... Edited by Maxxone

• 5 years later...

Am un E60 din 2005 , cred ca am sistemul de sunet standard . Am fost azi si am pus un subwufer 800 W cu statie 400 W si se aude foarte bine setat undeva la jumate statia sa nu bubuie prea tare.

La mediile de pe spate la luneta am vazut ca are loc si de inalte (lacas special pentru astea care vin echipate cu mai multe boxe ) si am pus si inalte pe spate . Acum se aude foarte bine!

Cum ai legat statia la navigatie ? adica semnal de la navi spre statie cum ai legat ? are acele 2 mufe care le au toate CD-playerele auto ? ms

• 7 months later...

Rezolvarea este mult mai simpla.

Cauti pe net o persoana ce vinde un kit de logic 7. Cumperi doar medii + TW fata + spate si cele 2 woofere de sub scaune.

Dai jos scaunele din fata (sau scoti suruburile si la inclini pe spate) si incepe distractia. intrerupi cablurile ce alimenteaza fiecare difuzor in parte si-l prelungesti pana in portbagaj unde o sa se conecteze intr-un amplificator de minim 5 canale, stabil in 2 ohm. iesirea aferenta din amplif se conecteaza inapoi la boxa de unde ai taiat firul + schimbi difuzoarele standard cu cele L7

Repeti procedura pentru ficare boxa/difuzor/

Codezi Masina de la sunet standard la logic 7 sau hifi pentru a debloca gama de frecvente si a trece iesirile navigatiei din high in Low.

Enjoy!

Nu iese logic7, este adevarat, dar o sa ai un sunet de 1000 de ori mai bun decat cel standard iar pretul la mai putin de jumatate fata de un logic 7 complet.

Succes

• Like 1