Jump to content

Vreau sa- mi vand Passatul 2006

asc444

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pe acest forum nu intereseaza pe nimeni cati bani are si ce prosper om de afaceri este unul sau altul,domnule asc444.Se discuta strict vis-a-vis de BMW.Posturile dumneavoastra suna a papagalism... :D Fara suparare...Cand am citit primele posturi am crezut ca ati intrat aici cu intentii sincere si morale ptr a va informa de la posesori de BMW ce avantaje ati avea daca va achizitionati si dumneavoastra unul...Mai departe cu femeile,afacerile,banii pe care ii aveti,mai nou 100000 de mii de euro pe care o aveti tot timpul pusa de-o parte,proprietatile din centrul Devei,ce generatii de BMW va permiteti pe langa Passat-ul pe care il aveti deja,si alte"mii de masini pe care le-ati avut si le aveti" deja...papagalism... :twoup: O persoana cu "mai multe studii decat un contabil" si un prosper om de afaceri cum pretindeti ca sunteti nu intra pe un forum doar ptr a se lauda...asta da dovada de altceva... :) ...ceva ce este in floare la romani... :D Nu atiobservat ca deja ati plictisit? :D

P.S.:Nu a afirmat nimeni ca dumneavoastra ati fi vreun gunoi si eu nu stiu ce scula si nici macar nu s-a batut vreun apropo.Pur si simplu,incetati cu lauda ieftina si balariile!Iar discutii cu privire la VW gasiti pe un forum VW,aici este BMWClub in caz ca ati uitat... :twoup:

Cu respect

Cu acelasi respect

Puteam scrie ca am si un BMW.

Dar, tinere, nu uita:

100000 de eur in banca

la 10 % pe an, iti dai seama numai de acolo cati bani am.

Nu ma laud

Ideea este sa-ti iei o masina ce dupa ce o cumperi nu te intereseaza.

Ideea este sa-ti iei o masina ce odata cumparata sa nu te intereseze. Scuze pt anagramatism.

3 facultati...

1: fac de energetica Bucuresti cazat in P 26

2: fac de electronica Timisoara

3: Terminata cu licenta: dezvoltarea societatii parintilor (marketing pur)

"Anagramatism"?! :P Ce inseamna asta? DEX-ul lb.romane inca nu cunoaste acest cuvant...Probabil incepand din seara asta de cand l-ati inventat dumeavoastra... :twoup: Poate "agramatism",care inseamna necunoastere a scrierii si a vorbirii corecte,lipsa totala de invatatura,incultura.Mai bine consultati dumneavoastra DEX-ul! ;) Cred ca asta ati vrut sa spuneti in orice caz... :D Incercati sa utlizati un vocabular elevat si deja creati o "betie de cuvinte"folosite inutil si in contexte in care nu-si au locul si alunecati spre PENIBIL... :)

3 facultati spuneati?! :twoup: Fara suparare,dar daca spuneti adevarul,atunci se pare ca asupra dumneavoastra nu au avut niciun efect... :D Continuati cu lauda ieftina...Un om cult si prosper cu siguranta nu actioneaza ca dumneavoastra.Mai degraba acesta este stllul parvenitilor,iar Romania este sufocata cu asa ceva...Unde si ce fel de facultati ati facut?Particulare si i-ati umplut p-aia de bani? :D

Haideti ca deja discutam offtopic pe un topic si-asa de departe cel mai prost din cate au fost!

Cu respect,domnule asc444!

Sefu, du-te la baetzy si le pocneste simturile cu banii si facultatile tale, ca aici nu intereseaza pe nimeni. Ai inceput prost si te duci tot mai rau la vale. Lasa-ne pe noi, saracii cu bmw-uri, esti tot mai jenant si tot mai :twoup:

Din pacate, nu m-am putut abtine. :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.