Jump to content

Era sa am un accident

MariusVE

Recommended Posts

Hey All,

In sfarsit mi-am cumparat si eu mult visatul BMW 325i (negru, piele, etc) din Germania dupa care am luat-o la drum spre tara. Ma rog, am condus fara nici un fel de incident pana in Romania unde lucrurile au inceput sa se complice. Toata lumea depasea aiurea, intrau in curba cu super viteza, etc.. ce n-am vazut in 3 tari am vazut aici in primele 2-3 ore de condus. :twoup: Eh, la un moment dat, ploua iar eu eram pe un drum de doua benzi (una pentru fiecare sens) plin de curbe, etc. Eu mergeam prudent (cred ca aveam 60-70 km/hr) iar in spatele meu, mergea la fel de prudent (sau poate nu avea de ales :twoup: ) un tir. Cum spuneam, tirul mergea si el cumintel in spate si totul era OK. La un moment dat, ma apropiam de o curba spre stanga (nu foarte stransa). Din curba, din sens opus a aparut un Mercedes coupe care venea pur si simplu in "drifting" sa zic asa.. adica era clar in frana (rotile din spate blocate) si lua curba efectiv in drift cu jumate de masina pe banda mea... Eu am tras de volan dreapta, am reusit sa-l "ocolesc" dupa care m-am uitat in oglinda si am vazut cu s-a lovit cu partea din spatele soferului in tir... asta l-a mai 'stabilizat' putin daca se poate spune asa si a mai alunecat cativa metri dupa care nu am mai vazut nimic pentru ca am luat deja curba. In orice caz, am vazut ca a oprit si tirul imediat ce a fost lovit si totul parea OK (nu au fost raniti.) Oricum, impactul nu a fost chiar mic.. s-a auzit destul de nasol si am vazut cum s-au desprins ceva bucati din Mercedes (nu stiu exact ce a cazut de pe el) dar am vazut niste obiecte "zburatoare" pe-acolo...

Foarte nasol sentimentul! Eu mi-am continuat drumul si am ajuns acasa fara nici un alt incident. Chiar ma intrebam.. cum ar fi fost sa fi avut un accident chiar la intoarcere ?!... Mare noroc am avut!

Marius