Jump to content

Mi-am tras cotetz

tataeebmw

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu credeam ca acest forum e lipsit de personaje fustrate care nu au altceva mai bine de facut decat sa se ia de altii.

De asta este forumul acesta pt pasionatii de bmw, pentru a schimba pareri, idei si alte alea intre membri. Iti dai cu parerea dar nu iei la misto, ca nu cred ca ne cunoastem.

Oricum tine si de bunul simt al fiecaruia.

Multumesc celor cu bun simt pt idei si sfaturi. :)

Da sebie65 o sa vina si inelele cromate . :)

pai ceea ce ai spus in prima propozitie se traduce prin discutii libere si exprimarea opiniei deoarece forumul in sine este un loc de discutii libere pe marginea unui subiect si exprimarea libera a propriei opinii. welcome :)

frumoasa masina; parerea mea e ca masina poate arata bine si fara cromul de pe bord. Oricum...frumosasa :)

Ok, sa vad cum scap de cromul de pe bord. :)

In legatura cu jantele m-am oprit la modelele urmatoare. Ordinea e in functie de preferinta, doar ca:

1. Nu reusesc sa le gasesc in combinatia 8x18ET20 9,5x18ET22

2. Sunt 8,5x18 10x18 650€+transport

3. Sunt 8x18 9x18 840€

4. Sunt 8,5x18ET40 9,5x18ET45 6-700€

post-10778-1231252128_thumb.jpg

post-10778-1231252179_thumb.jpg

post-10778-1231252215_thumb.jpg

post-10778-1231252255_thumb.jpg

Edited by tataeebmw

On topic: Modelul 4 iese din discutie intrucat ai masina albastra ... modelele 1 si 2 sunt simpatice ....(2 am eu pe a mea :) )

Ai vreo poza sa vad cum se aseaza?

Si eu tind catre al doilea pentru ca pe primul nu-l gasesc in varianta care o caut eu.

Vezi la topicul meu cu masina ... am o poza acolo ... :)

L.E. http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...40&start=40

Edited by AndreiBMW

• 1 month later...

Am avut norocul sa dau peste cineva care a dezmembrat un m5. Avea nevoie doar de motor. Eu am luat de la el jantele, ornamentele prag, bandourile, tobele(s+d), arcurile cu tot cu amortizoare, un proiector(celalalt il daduse cu tot cu spoiler la altcineva), schimbatorul cu led, radiatorul. In total 850€. N-am mai avut la mine bani ca vroia pe oglinzi 200€(amandoua).

In rest spoilerele, ala de pe fata l-am luat uzat(80€), iar pe spate nou(asta l-a platit asigurarea ca celalalt normal la rupt unu).

Tot ce am schimbat pana acum la masina este original, nou sau uzat (asta nu o spun ca sa ma laud si sincer nici nu ma asteptam sa reusesc sa pun totul original).

Mutumesc la toti pt felicitari.

AndreiVN esti tare glumetz. Pt modelul asta de jante am pus pe jar o gramada de vulcanzari care aduc jante si am inrosit si cablu de la net.Evident cautam replici ca originale pe ebay erau f scumpe. Vroiam sa fac comanda de alea de care ai tu. Is misto si alea. :)

Pe viitor vor urma faruri, toba, oglinzile, eleronul de pe portbagaj, grila capota si nu mai stiu. Daca aveti idei loviti-ma <_<

Afacere buna sau nu, pe zi ce trece imi place tot mai mult masina. :bashwall:

Folia o am in garaj, dar astept sa se mai incalzeasca afara. 520I de pe portbagaj n-am avut timp sa-l scot dar va dispare. Bagheta cromata nu cred ca voi pune.

Stopurile dc nu va plac? De care ar trebui sa pun?

Acuma e vremea naspa si am pe fata niste covorase sa nu le stric pe alea originale.