Jump to content

Evacuare inox

SlowDeath

Recommended Posts

Vreau sa-mi schimb tevile de evacuare si eventual si toba finala.

Ma gandeam la ceva... inox(idabile)... d'astea! :D

Problema e, ca nu stiu unde sa ma duc si cati bani (eventual carduri) sa iau cu mine! :twoup:

Detin un E36 sedan!

Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta cu ceva sfaturi! :twoup:

Daca dispui de ceva bani sa dai pe calitate , iti recomand Borla sau Pilot(sunt in Bucuresti astia) sunt distribuitorii Borla si lucreaza bine si de calitate.

Un traseu complet cu tot cu racord flexibil + ornamente la alegere la finala cu sudura electrica (nu kitschuri) te duci cam 800 RON , fara finala . Cu finala probabil ajunge la 1300-1400 RON.

pentru ce vrei sa le schimbi? ce vrei sa obtii si cati bani esti dispus sa cheltui? macar sa stim incotro te indrumam :twoup:

LE: am vazut ca scriam in acelasi timp, daca vorbesti de pilot cred ca glumesti, e cea mai proasta firma posibila

Edited by zender

Borla este ok insa nu poti sa spui ca e de calitate.

Iar Pilot sunt praf..

Exista Remus, Eisenmann, etc.

Doar o toba finala Remus costa 500 euro.

Calitate la o evacuare completa ai de la 1000 euro in sus.

Parerea mea...

Edited by Ciupanezu

pentru ce vrei sa le schimbi? ce vrei sa obtii si cati bani esti dispus sa cheltui? macar sa stim incotro te indrumam :twoup:

Pai, vreau sa le schimb pentru ca sunt vechi, si se rup din 2 in 2 luni !

M-am saturat sa le sudez mereu. :twoup:

Iar, daca tot le schimb, macar sa pun ceva bun care sa tina.

Finala Borla o poti achizitiona de la orice magazin care se ocupa de piese tuning auto si nu depaseste 600 ron. Pentru linia intreaga doar la reprezentanta Borla din Ploiesti (daca nu gresesc).

Ok, am si eu o nelamurire: ce inseamna "serpisori"?

Galeria de evacuare cu unele modificari privind evacuarea gazelor de pe fiecare cilindru, adica distanta egala intre tevile de evacuare ale fiecarui cilindru. Alta explicatie ,,tehnica" nu pot sa-ti dau :twoup:

pei un remus pe net e 650 de euro, aici e 300, trebuie sa fie vreo smecherie

Ok, am si eu o nelamurire: ce inseamna "serpisori"?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...AAQ:MOTORS:1123

in austria spre ex la magazinul din coltul strazii gasisem cu 230 euro remus.... bine nu modelul ala de care ziceam

eu zic sa iei de acolo .. gasesti magazine in orice orasel fie el cat de mic. in plus iti poate si recomanda o evacuare finala care sa fie ori ceva mai noua ca model ori care sa se potriveasca mai ok. vezi k majoritatea au si service unde le poti monta chiar langa magazin. daca te duci cu masina vezi care sunt costurile de montaj si la noi inainte. Bafta!

i-am sunat pe astia cu magazinul dat de tine, diferenta de pret a zis el ca una e universala, cealalta e calculata exact pentru masina, aia universala nu are sisteme de prindere, tevi pana la catalizator, sincer mie imi par a fi neoriginale, cica au sticker cu remus pe ele cand trebuiau sa fie stantate pe fiecare teava si nu prea are logica, daca la remus pe site toba e 645 de euro cum poate sa fie asta 200 de euro?

e posibil sa fie si teapa sa sti ... nu zic ca e dar daca tot te duci in austria eu zic sa iei de acolo. cat despre toba universala asa e. cu cat ai mai multe accesorii cu atat e mai scump.. nu mai e universala .. e personalizata pe fiecare masina. trebuia sa ne gandim si la asta :twoup:

i-am sunat pe astia cu magazinul dat de tine, diferenta de pret a zis el ca una e universala, cealalta e calculata exact pentru masina, aia universala nu are sisteme de prindere, tevi pana la catalizator, sincer mie imi par a fi neoriginale, cica au sticker cu remus pe ele cand trebuiau sa fie stantate pe fiecare teava si nu prea are logica, daca la remus pe site toba e 645 de euro cum poate sa fie asta 200 de euro?

Sigur e teapa.

Probabil sunt contrafacute.