Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

transmission failure

Recommended Posts

mi-a aparut mesajul "transmision failure" de vreo doua ori si parca patina ambreiajul,masina mergea prea incet pentru turatia respectiva. Acest lucru mi s-a intamplat dimineata de fiecare data. Dupa aceea si-a revenit. ajutati-ma cu un sfat, va rog. Multumesc. Masina are 230000la bord.

Cand iti apare acel mesaj, cutia intra intr-un mod de avarie si merge doar cu a 5-a.

Sunt mai multe cauze posibile care ar putea determina acesta eroare, una dintre ele fiind chiar si tensiune slaba.

Si mie mi-a aparut acel mesaj de vreo 3 ori pana acum... Am oprit motorul si si-a revenit imediat.

Ar trebui sa te duci aici pentru o diagnoza.

Este vorba de reprezentanta ZF in Romania.

Ai cutie GM pe masina insa ti-o vor testa oricum.

Transmission failure nu este acelasi lucru cu Trans Fail Safe program?

Mie asta mi-a aparut.

In bord arata ca este in a 5-a si nu se poate selecta alta viteza in afara marsarierului si nici modul DS.

Edited by Ciupanezu

Mie asta mi-a aparut.

In bord arata ca este in a 5-a si nu se poate selecta alta viteza in afara marsarierului si nici modul DS.

mi-a aparut doar "transmission failure" , pe bord imi indica 'D' (viteza) si mesajul a disparut dupa vreo doua secunde.

acum vreo saptamana am luat in plin o preaminunata groapa, sa aiba vreo legatura????

Mie asta mi-a aparut.

mi-a aparut doar "transmission failure" , pe bord imi indica 'D' (viteza) si mesajul a disparut dupa vreo doua secunde.

acum vreo saptamana am luat in plin o preaminunata groapa, sa aiba vreo legatura????

cred ca o diagnoza ar lamuri misterul ...

Mie asta mi-a aparut.

Cand apare mesajul de eroare parca in bord apare o roata dintata, nu mai apare viteza.

Poate este diferit la masina ta.

Oricum este interesant faptul ca in avarie cutia functioneaza in treapta 5. :twoup:

Credeam ca Transmission Failure este acelasi lucru cu Trans Fail Safe program.

Mie mi-a aparut mesajul din urma si era afisata viteza a 5-a.

....oricum am fost in service si am schimbat uleiul la cutie, mi-a intrat aproape 5l . Mai tarziu merg pt o diagnoza, dar parca vad ca dau bani degeaba, cine stie ce mutre tampe urmate de explicatii 'savante' imi dau astia....Va mai tin la curent.

Apropos, cat ulei ar trebui sa intre in cutie? Eu am scos vreo 4,5 l si am bagat cam tot atat.

Sunt curios daca maine dimineata face tot la fel, ca asta e boala ei face doar dimineatza cand cupleaza prima data a 3-a sau a 4-a.Apoi isi revine.

Credeam ca Transmission Failure este acelasi lucru cu Trans Fail Safe program.

Mie mi-a aparut mesajul din urma si era afisata viteza a 5-a.

....oricum am fost in service si am schimbat uleiul la cutie, mi-a intrat aproape 5l . Mai tarziu merg pt o diagnoza, dar parca vad ca dau bani degeaba, cine stie ce mutre tampe urmate de explicatii 'savante' imi dau astia....Va mai tin la curent.

Apropos, cat ulei ar trebui sa intre in cutie? Eu am scos vreo 4,5 l si am bagat cam tot atat.

Sunt curios daca maine dimineata face tot la fel, ca asta e boala ei face doar dimineatza cand cupleaza prima data a 3-a sau a 4-a.Apoi isi revine.

Vad ca dupa ce am schimbat uleiul nu mai face pe nebuna si parca cupleaza mai ferm. Se poate inchide.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.