Jump to content

bmw x5 e70

xpress

Recommended Posts

salut as vrea sa cumpar un x5 e 70 , problema mea este ca toatalumea zice ca au suspensia prea tare ( dar vreau un cu sport pachet) am mers chiar astazi cu unu cu pachetul sport cu jante pe 20 . este groaznic , am auzit de suspensia pneumatica . Este buna? adaptive drive . Ce este asta? este bun? cum ar trebui sa-o configurez sa fie sport si confortabila plss HELP mi-am vandut masina sa imi iau noul x5 si acum aud numai chesti urate despre el :twoup:.

Din aceasta cauza am comandat si eu jantele standard pe 18 fara adaptive drive. Dealerul mi-a recomandat sa iau asa daca vreau confort. In plus, el zice ca masina este suficient de sportiva si asa, mai ales pt motorul 3.0d pe care l-am ales eu. Masina inca nu a venit deci nu pot sa iti spun cum e dar pot sa iti spun ca pana acum am mers cu una cu pachet sport si nu e prea confortabila. Nu avea adaptive drive. Edited by adi76

Din aceasta cauza am comandat si eu jantele standard pe 18 fara adaptive drive. Dealerul mi-a recomandat sa iau asa daca vreau confort. In plus, el zice ca masina este suficient de sportiva si asa, mai ales pt motorul 3.0d pe care l-am ales eu. Masina inca nu a venit deci nu pot sa iti spun cum e dar pot sa iti spun ca pana acum am mers cu una cu pachet sport si nu e prea confortabila. Nu avea adaptive drive.

da... cam mici 18 macar 19 :twoup: ... adaptive drive este bun pt confort? sti cumva ce este ?

Da, e bun si pentru confort si pentru sportivitate dar din cate am inteles 18" cu suspensie standard este la fel de confortabil sau peste. Voi vedea cand vine masina.

Depinde ce vrei de la masina, pentru mine 18" e ok, dealerul spunea ca nu e barca. Daca e prea moale totusi poate pun 19" si tin jantele astea pt cauciucuri de iarna.

Daca vrei imagine, lucru care pe mine nu ma intereseaza iei 20" nu 19, mie personal nu imi plac modelele de jante pe 19 existente in oferta asa ca sper sa ma descurc cu cele pe 18.

Edited by adi76

Da, e bun si pentru confort si pentru sportivitate dar din cate am inteles 18" cu suspensie standard este la fel de confortabil sau peste. Voi vedea cand vine masina.

Depinde ce vrei de la masina, pentru mine 18" e ok, dealerul spunea ca nu e barca. Daca e prea moale totusi poate pun 19" si tin jantele astea pt cauciucuri de iarna.

Daca vrei imagine, lucru care pe mine nu ma intereseaza iei 20" nu 19, mie personal nu imi plac modelele de jante pe 19 existente in oferta asa ca sper sa ma descurc cu cele pe 18.

18 miiciiii .... 19 dau mai bine pe masina si nu te zdruncina asa rau .... joi vine masina din germania cu adaptive drive , suspensie pneumatica , piele bej , navi.......

salut as vrea sa cumpar un x5 e 70 , problema mea este ca toatalumea zice ca au suspensia prea tare ( dar vreau un cu sport pachet) am mers chiar astazi cu unu cu pachetul sport cu jante pe 20 . este groaznic , am auzit de suspensia pneumatica . Este buna? adaptive drive . Ce este asta? este bun? cum ar trebui sa-o configurez sa fie sport si confortabila plss HELP mi-am vandut masina sa imi iau noul x5 si acum aud numai chesti urate despre el :twoup:.

post-11809-1213720813_thumb.jpg

post-11809-1213720848_thumb.jpg

post-11809-1213720927_thumb.jpg

asa or fi, mici daca spui tu. :twoup:

Eu vad asa, ori iei motor 4.8i sau 3.0sd si atunci pui si jante pe 20 cu suspensii adaptive ca vrei sportivitate, ori iei motoarele mici si pui rotile standard daca mergi pe drumurile din romania. Si aici spun romania, nu drumul bucuresti-sinaia :twoup:

Edited by adi76

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Nu pot sa inteleg cum cineva poate spune ca X5 te zdruncina...e drept ca nu am unul dar am fost la 2 test-drive si ....in fine...ce mai tura-vura...nu vad cum poate fi o masina mia buna ca noul X5...

Atat de buna incat acum ce ma tine in loc e ca nu m-am hotarat la culoarea exterioara si interioara ca altfel musai trebuie sa imi iau unul.

Masina asta se comporta incredibil pt un SUV.

• 2 weeks later...