Jump to content

118d la 18 ani :)

blackcat

Recommended Posts

Hello everyone !!!

Got an 118 d at my 18th birthday party !!! :twoup: Sunt foarte incantata si entuziasmata [ mai ales pentru ca este primul post ] ...niste poze :

http://s9.photobucket.com/albums/a79/Meest...ent=f316_27.jpg

http://s9.photobucket.com/albums/a79/Meest...nt=DSCF7921.jpg

http://s9.photobucket.com/albums/a79/Meest...nt=DSCF7902.jpg

Am o intrebare...stiti cumva de unde as putea sa-mi cumpar un shift knob(bucata de plastic de la schimbator)? E ros de la mana si nu-mi place cum arata asa.Nu stiu ce sa mai scriu ....puteti sa ma intrebati voi...:twoup: .

Si niste dotari...

Volan multifunctional imbracat in piele...

Senzori de ploaie,tire pressure control, ASR drive slip regulation ( asta nu stiu cam ce e :D ) , Radio/CD, Oglinzi automate, Geamuri cu tenta de fumuriu, power steering,navigatie,tempomat ...cam atat imi amintesc momentan...

Edited by blackcat

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

auzi asta e ca si emisiunea aia pe MTV unde la 16 ani se face chef mare si se primeste x5????? trebuia sa iti iei motor mai mare dar e ok si asa....la multi ani si sa ai grija de masinuta ca multe fete nu au.... :twoup:

Ceva de genul, nu multa lume are norocul asta, anyway.

Dar permis ai ?

E super ok 118d pentru initierea in sofat. La 19 ani o sa vrea M3.... :twoup:

nu are permis mai.....daca nu ma acuma o facut 18 ani....o duce tata ei cu masinutza pana face ea scoala....probabil o sa vrea m3 daca o sa stie ce e ala....dar pun pariu ca daca mai sta pe forum va afla ce e ala si va vrea unu.... :twoup:

Ceva de genul, nu multa lume are norocul asta, anyway.

Dar permis ai ?

E super ok 118d pentru initierea in sofat. La 19 ani o sa vrea M3.... :twoup:

nu are permis mai.....daca nu ma acuma o facut 18 ani....o duce tata ei cu masinutza pana face ea scoala....probabil o sa vrea m3 daca o sa stie ce e ala....dar pun pariu ca daca mai sta pe forum va afla ce e ala si va vrea unu.... :twoup:

Multumesc de urari !

Mai am 3 ore de sofat. De vrut M3...nu vreau, eu mi-am dorit 118d.[si chiar daca as fi vrut (cu toate ca nu sunt genul)nu as fi primit, and you got to ask yourself " ce as fi facut cu ea? " ]

De fapt...am avut de ales intre Golf V ( sportline) , Seat Leon, Audi A3...si BMW . Eu am ales BMW dar pana in ultima clipa nu am stiut ce o sa fie.

De dus nu ma duce tata cu masina. BMW sta in garaj si oricum nu cred c-o sa merg prea curand cu ea ( pana cand nu are tatal meu incredere deplina ca nu "incurc" traficul sau pun in pericol viata mea sau a celorlalti conducatori auto ) .

"auzi asta e ca si emisiunea aia pe MTV unde la 16 ani se face chef mare si se primeste x5????? trebuia sa iti iei motor mai mare dar e ok si asa....la multi ani si sa ai grija de masinuta ca multe fete nu au.... twoup.gif" . Nu e ...a fost pur si simplu cadou de 18 ani , ca imi iau permisul , pentru rezultate la scoala, pentru 18 ani in care nu au avut ce sa-mi reproseze....si fratele meu a primit...si eu trebuia. Si nu avea de ce sa-mi ia motor mai mare...

"www.simpatie.ro

www.hi5.com

Pana diseara, vreo 3-4 pagini in mod sigur. " Nu am cont de hi5 sau pe simpatie.ro :D

Edited by blackcat

Frumos cadou, sa o plimbi multi km fara incidente dupa ce iei permisul. Bafta la examen :twoup:

iti dai seama cand si-o lua permis ...ce o sa o mai plimbe... :twoup:

pe banda 1 cu avariile :D

as vrea si niste argumente pentru afirmatia asta :D

Edited by blackcat

sa stapanesti sanatoasa masina , vezi cum ai grija de ea sa nu te injure astia prin trafic....cum te vede unu in trafic incepe sa comenteze.

aa...p.s - condu mai agresiv asa , un bmw cere asta :twoup: