Jump to content

cum demontez bordul la e46

wizard

Recommended Posts

salutare toturor!am si eu o mare problema,am cumparat un kit de conversie sa schimb ac cu clima...am tot kitul complet,motorase,fire,panou clima,senzor auc,etc....si un mecanic mi-a zis ca el se pricepe sa monteze kitul pe masina...mi-a desfacut jumatate de masina si mi-a lasat-o asa ca nu stie cum sa dea bordul jos ca sa ajunga la aeroterma.....va rog mult daca ma puteti ajuta sa imi spune-ti cum se poate da bordul jos sa ajunga "super mecanicul" asta la aeroterma ca ma lasat cu masina facuta bucati in parcare!p.s. pt cei care ma vor critica ca nu am dus masina la reprezentanta sa imi monteze kit-ul:DAAA AVETI DREPTATE SUNT UN PROST!!

multumesc mult baieti,cu schema de la bobo m-am cam lamurit....acum ramane problema ca nu stie sa dea bordul jos ca sa ajunga la aeroterma!mi-a scos o gramada de surubele si tot ce a putut de pe masina dar tot nu poate sa ajunga la aeroterma... :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.