Jump to content

Incepator?:))

Andum_power

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lolo sau Loha cum ti o zice..care e scopul tau pe site???Animatoare??? :twoup:)) Si voi ceilalti arlechini....de ce ati continuat topicul si nu e inchis acum???Se pare k acest fapt se datoreaza faptului k AM AVUT DREPTATE IN LEGATURA CU VOI!Macar atat respect cand intrati aici lasati semintele si berea...nu ii sta bn unui posesor de BMW sa manance seminte...cand isi ,,viziteaza,, originile :twoup: (sper k macar in ultimele doua topic uri sa lasati orgoliu la o parte si sa le cititi cu atentie)...AAA app atunci cand uleiul este f vechi si filtru imbaxit becul la ulei se aprinde..indif daca e sau nu destul ulei,sau becul se aprinde atunci cand filtru este f infundat-asta numai la relanti)(cat despre fisele=conducatorul de curent de la delcou la bujie-practic ,,viata,, unei masini..ele sunt construite dintr un silicon special..acel silicon imbatraneste si daca fisele se ating intre ele sau ating orice poate face o masa puterea motorului scade doatorita pierderi din intensitate a curentului care ,,loveste,, bujia..astefel...rezultanta find un LOGAN respect...sau nu pt cei d pe forum cu LOGAN cei ce se dau ...posesori de 650i :D) numai bine

Domnu , anonim, absolvent al facultatii de Romana istorie, sper ca nu te-am supraevaluat, si defapt sa fii absolvent de Liceu de romana istorie, ai un limbaj foarte academic, a trebuit sa iau 3 dictionare sa inteleg ce ai vrut sa zici prin "curentului care "loveste" bujia". Si daca fisele se ating fac masa ? sau scurt ? "pierderiI"?

In ce se masoara curentu ?

Ne lasi ?

Edited by Lifestyle

Pai asa, uita.te la fetel noastre, tu sa nu te uiti in oglinda ca e periculos :twoup: Banuiesc ca ai in casa un "altar" cu embleme bmw (evident ciordite) la care te inchini, am i right ?

Mandria voastra intrece limita intelegeri!!!Atat am mai avut sa spun...e...daca vreti...bariera surema a nesimtiriiii :twoup:

sau suprema :twoup: pt cei aprofundati in etimologie si studiul limbi Romane

Prostia ar trebui sa aiba limite.

Edited by Ciupanezu

Andu, te-ai suparat ca vacaru pe sat (parca asa era expresia).

O mare pasiune merita tot respectul, o pasiune transformata in extremism e dezgustatoare; BMW e god-ul tau? sa fii sanatuhas, nu-s toti ca tine! hai, calmo, ca nu rezolvi nimic daca te enervezi. Nu-i ceva meci acuma?

DOAR PT CEI INTELECTUALI SI CE SRIU :twoup: ..............

............IUBIRE adevarata p care o am in comun cu acest SITE.... ONE LOVE....BMW LOVE..ONE GOD...BMW GOD!!!

Lolo sau Loha cum ti o zice..care e scopul tau pe site???Animatoare??? :D)) Si voi ceilalti arlechini....de ce ati continuat topicul si nu e inchis acum???.

Mandria voastra intrece limita intelegeri!!!Atat am mai avut sa spun...e...daca vreti...bariera surema a nesimtiriiii :twoup:

sau suprema :D pt cei aprofundati in etimologie si studiul limbi Romane

rautate nascuta din lipsa de interes?

prostie sincera?

inchid aici topicul, fara urmari pentru jignirile generale si particulare emanate de o tasta putreda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.